Alsof het leven nog niet zwaar genoeg is: Gordon maakt in 2024 een comeback op televisie

Gordon

Gordon doorbreekt zijn langdurige mediastilte. De entertainer staat namelijk niet alleen in de schijnwerpers tijdens zijn kerstoptreden bij Omroep MAX. Hij maakt binnenkort ook zijn comeback in een ander programma op de televisie.

De verborgen familiegeschiedenis van Gordon en andere Bekende Nederlanders

De zanger zal schitteren in een nieuw seizoen van het TV-programma Verborgen Verleden. In dit aankomende seizoen zullen ook andere bekende gezichten waaronder Raven van Dorst, Freek Bartels, Danny Vera, Jenny Arean, Alexander Pechtold en Janine Abbring deelnemen. Eerder werd al aangekondigd dat actrice Ilse Warringa ook een van de bekende Nederlanders is die deelneemt. We volgen hiermee alle bijzonder en unieke verhalen van de roots van deze bekende personen. Voor de Amsterdamse zanger betekent dit dat hij een reisje richting de bergen maakt.

Op weg naar Tirol

Verborgen Verleden neemt kijkers mee op een ontdekkingsreis naar de familiegeschiedenis van bekende persoonlijkheden. De entertainer trekt naar de bergen van Tirol, waar zijn wortels liggen. Hij zal ontdekken hoe zijn familiegeschiedenis eruit ziet in Oostenrijk. Iedere deelnemer heeft uiteraard weer zijn eigen unieke reis. Zo verkent Raven van Dorst bijvoorbeeld Brugge en duikt Alexander Pechtold in ‘het hart van Europa’.

Voor de zanger betekent dit dat het eindelijk tijd is voor een nieuw hoofdstuk. Hij heeft een lastig en turbulent jaar achter de rug, met het verbreken van zijn verloving en het niet verlengen van zijn contract bij Talpa. Het leek er even op dat er geen licht aan het einde van de tunnel was voor de goedlachse zanger. Maar gelukkig zijn er voldoende TV-producenten die hem maar al te graag verwelkomen in de televisiewereld. In december zal hij al schitteren in de kerstshow, waar hij zelfs mag zingen, en nu kan hij in Verborgen Verleden ook zijn menselijke kant laten zien. De première-uitzending, met daarin als eerste deelnemer Raven van Dorst, staat gepland voor zaterdag 13 januari om 20.35 uur op NPO 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *