André Hazes zet na zijn schrijversteam ook zijn manager aan de kant

André Hazes

André Hazes kwam deze week nog in het nieuws omdat hij de tickets voor zijn show in Ahoy voor dumpprijzen verkocht. Na het recente afscheid van zijn vaste schrijversteam, komt nu het nieuws dat hij ook gebroken heeft met zijn manager Ricardo Klaverdijk. Dit terwijl het tweede deel van zijn documentaire juist vol lof was over de hereniging met Klaverdijk.

Afscheid van dierbaren

In de afgelopen periode heeft André Hazes zich geleidelijk aan losgemaakt van verschillende belangrijke personen in zijn leven. Na het verbreken van het contact met zijn moeder Rachel en het aan de kant zetten van zijn vertrouwde schrijversteam, verbrak hij ook de band met zijn voormalige manager en goede vriend Sjoerd Bodewes. Opmerkelijk genoeg koos hij toen voor een hernieuwde samenwerking met Ricardo Klaverdijk, die eerder al zijn manager was.

Lovende woorden André Hazes in documentaire

In het tweede deel van zijn documentaire, getiteld ‘The Next Chapter’, waren de lovende woorden van André over zijn samenwerking met Ricardo Klaverdijk niet te missen. André complimenteerde Klaverdijk voor zijn zakelijke vaardigheden en prees hem ook voor zijn persoonlijke betrokkenheid. “Los van de zakelijke dingen, die doe je briljant. Maar ook als ik bijvoorbeeld ziek ben, ik hoef niet eens wat te zeggen en het wordt al twee dagen verschoven. Het is gewoon mijn gevoel bij jou,” aldus André.

Plotselinge Breuk

De onverwachte breuk met manager Ricardo Klaverdijk komt dan ook als een verrassing voor fans en de entertainmentindustrie. Klaverdijk, die eerder al eens stopte als manager van André, bevestigde het nieuws aan weekblad Weekend, zij het in goede harmonie. Echter, de exacte reden voor deze tweede breuk blijft vooralsnog onduidelijk. Klaverdijk laat weten dat dit later in de documentaire van André wordt uitgelegd, wat de nieuwsgierigheid van fans alleen maar verder aanwakkert.

Deze recente ontwikkelingen voegen een nieuw hoofdstuk toe aan de opmerkelijke zakelijke reis van André Hazes, die kennelijk vol verrassingen en onverwachte wendingen zit.

[ays_poll id=7]

2 gedachten over “André Hazes zet na zijn schrijversteam ook zijn manager aan de kant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *