Anouk verruilt bloempotkapsel voor een nog bizarder kapsel: ‘Even wennen’

Anouk, de bekende Nederlandse zangeres van 48 jaar, heeft haar volgers verrast met een gloednieuwe look die ze vandaag met hen deelde. In plaats van te wachten tot het nieuwe jaar, heeft de Haagse zangeres besloten om nu al het roer om te gooien en haar transformatie direct met de wereld te delen. Op haar Instagram Stories deelt ze met trots met haar vernieuwde kapsel. Op Instagram deelt ze sowieso veel van haar leven, dus waarom niet ook direct haar nieuwe kapsel. De zangeres neemt haar volgers gelijk mee in hoe haar dag eruit ziet. En dit keer dus: haar nieuwste transformatie, die erg bijzonder eruit ziet.

Anouk neemt afscheid van haar pony en gaat voor nieuwe look

Vorig jaar ging de zangeres ook al voor een nieuwe look. Alleen toen reageerden haar volgers niet zo enthousiast op haar bloempotkapsel. Een opvallende verandering is het afscheid van haar pony en de transformatie van haar korte coupe naar prachtige lange lokken. De zangeres heeft dit keer ook nog gekozen voor een stijlvolle twist door haar nieuwe haar te laten vlechten. In een luchtige toon deelt ze in een Instagram Story: “Haha, weer even wennen met die grote voorharses van me.”

Terug naar toen voor Anouk

Het is niet de eerste keer dat ze voor deze stijl gaat. Ze herinnert zich dat ze 28 jaar geleden al eens haar lange haar in liet vlechten. Bij oude beelden deelt ze de nostalgie: “Hahaha, 28 jaar geleden. Mijn vlechten jeukten destijds.”

Met deze gedurfde haartransformatie bewijst de zangeres dat ze niet bang is om te experimenteren en trends uit het verleden nieuw leven in te blazen. En wie weet wordt dit wel weer een nieuwe trend, waar iedereen stijl van achterover slaat. Haar Instagram-volgers reageren in ieder geval enthousiast op de verfrissende verandering.

Via: Instagram

Eén gedachte over “Anouk verruilt bloempotkapsel voor een nog bizarder kapsel: ‘Even wennen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *