Beelden: Ook gisteravond stond Tino Martin weer stomdronken op het podium

Tino Martin dronke

Gisteravond zorgde de zanger Tino Martin (intussen ook wel bekend onder de bijnaam ‘Vino Martini’) opnieuw voor opschudding tijdens zijn optreden. Aanwezigen van zijn optreden beweerden dat hij te diep in het glaasje had gekeken. Juicechannel deelde beelden van het bewuste concert, waarop Martin wankelend en ongecoördineerd leek. Fans uitten hun teleurstelling en bezorgdheid op sociale media, waardoor de zanger nu onder vuur ligt.

Opmerkelijk optreden Tino Martin

Het optreden, dat plaatsvond in een uitverkochte zaal, werd gekenmerkt door momenten waarop Martin zijn tekst vergat en onvast op zijn benen stond. Een ooggetuige verklaarde: “Hij had enkel 1 of 2 biertjes, wat was afgesproken maar meneer vond het niet voldoende en wilde dus meer (+ sterke drank) op zijn kleedkamer.

Tourmanager’s Ongepaste Verzoek

Opvallend detail is dat een spion onthulde dat Tino’s tourmanager al voor aanvang van het optreden om extra drank had gevraagd. Dit doet de vraag rijzen of het overmatige drinkgedrag van de zanger mogelijk werd aangemoedigd door zijn eigen team. De tourmanager heeft nog geen officiële reactie gegeven op deze beschuldiging.

Reacties uit van collega’s

De muziekindustrie reageert verdeeld op het incident. Sommige collega-artiesten uiten hun bezorgdheid en roepen op tot verantwoordelijk gedrag terwijl anderen stellen dat het privéleven van een artiest niet publiekelijk moet worden bekritiseerd. De discussie over de grens tussen artistieke vrijheid en verantwoordelijkheid laait opnieuw op.

Reactie van Tino Martin

Het is duidelijk dat Tino Martin opnieuw in het middelpunt van de belangstelling staat, zij het dit keer om minder wenselijke redenen. Zijn overmatige drinkgedrag roept vragen op over zijn gezondheid en de rol van zijn eigen team in deze situatie. Fans en critici kijken reikhalzend uit naar een verklaring van de zanger of zijn management.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

 

Via: Juicechannel

[ays_poll id=6]

Eén gedachte over “Beelden: Ook gisteravond stond Tino Martin weer stomdronken op het podium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *