Bibi Breijman doet opmerkelijke uitspraken: ‘Ze lijkt wel gebrainwasht’

Bibi Breijman wekte de afgelopen weken al flink wat verbazing door haar derde zwangerschap aan te kondigen in een vrij vroeg stadium. Dit nieuws kwam voor velen als een verrassing, omdat eerder veel te doen was rondom het vreemdgaan van haar man Waylon. En recent schept ze nog meer verbazing rondom zichzelf tijdens een interview in de Grazia. Ze doet volgens sommigen opmerkelijke uitspraken in het tijdschrift.

Juicechannel: “Bibi Breijman is gebrainwasht”

Op de cover deelt ze haar onbegrip over het taboe op vreemdgaan. De opmerkelijke statements van Bibi roepen echter de nodige verbazing op, en volgens Juicechannel is er meer aan de hand. Ze beweren dat ze “gebrainwasht” is. De verwarrende uitspraken van de vrouw van Waylon hebben de gemoederen flink beziggehouden. Veel mensen zijn verbaasd op haar plotselinge tolerantie ten opzichte van vreemdgaan. Een reactie op het kanaal Juicechannel onderschrijft deze rare ommekeer, vooral na eerdere uitingen van de influencer waarin ze duidelijk maakte klaar te zijn met haar partner. Het lijkt erop dat zelfs haar eigen familie geen fan meer is van Willem.

Derde zwangerschap van het stel

Juicechannel trekt een duidelijke conclusie: de influencer is volgens hen “gebrainwasht”. Ze suggereren zelfs dat het niet zou verbazen als haar partner tijdens haar zwangerschap zijn gang gaat terwijl zij ziek thuis ligt. De vrouw van Waylon kondigde eerder aan zwanger te zijn van haar derde kind. Echter, net als bij haar vorige zwangerschappen, verloopt ook deze niet zonder complicaties. Waylon deelde via Instagram Stories dat zijn liefje voor de tweede keer binnen een week in het ziekenhuis werd opgenomen. De zanger lichtte toe met een knipoog: “Tweede keer deze week. Beter wordt het weer een leuk kind.” De influencer zelf deelde vrijdag een Instagram-foto waarop ze met een opgestoken middelvinger naar een wc-pot wijst, verwijzend naar extreme misselijkheid.

Bibi Breijman

Via: Juicechannel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *