Bibi Breijman kan niet zonder vreemdganger Waylon: ‘Heb hem en zijn liefde nodig!’

Bibi Breijman

Het overspel van Waylon, dat publiekelijk bekend werd toen Bibi Breijman zwanger was van hun tweede kind, was een moeilijke periode voor haar. Toch zijn ze sterker uit deze crisis gekomen en heeft het zelfs geleid tot nieuwe inzichten, zo deelde Bibi openhartig met Beau Monde.

Kwetsbaar opstellen

In een recent interview benadrukt Bibi dat het vreemdgaan juist een probleem aan het licht bracht dat ze nu konden aanpakken. Ze erkent dat haar neiging om te zelfstandig te zijn mogelijk afstand creƫerde in hun relatie. Ze durft zich nu kwetsbaarder op te stellen en in te zien dat het goed is om haar partner om hulp te vragen.

Ondanks deze positieve veranderingen was het een pijnlijke tijd voor Bibi, omdat ze niet alleen te maken kreeg met de breuk in haar relatie, maar ook met het verlies van vriendschappen. Vriendin Yvonne Coldeweijer bracht het overspel naar buiten, wat Bibi als een ander leerzaam moment beschouwde. Ze realiseerde zich dat het breken met een vriendin net zo pijnlijk kan zijn als het beƫindigen van een liefdesrelatie.

Bibi Breijman geconfronteerd met pijnlijke waarheid

In een eerder interview met de podcast V4der onthulde Bibi dat ze niet op de hoogte was van Waylons ontrouw, die plaatsvond tijdens haar zware bevalling. Na de geboorte van hun zoontje Chester gaf Waylon toe aan vreemd te zijn gegaan. Bibi, nog herstellende van de bevalling en in een rolstoel, werd geconfronteerd met deze pijnlijke waarheid.

Ondanks de moeilijke periode zijn Bibi en Waylon niet uit elkaar gegaan. Ze hebben de crisis overwonnen met behulp van relatietherapie, wat volgens Bibi bijna een positieve invloed had op hun relatie. Het vreemdgaan bracht een probleem aan het licht dat ze konden aanpakken en leidde tot groei in hun relatie.

Derde kindje

Recent deelden Bibi en Waylon op Instagram heugelijk nieuws: ze verwachten hun derde kindje. Ondanks de uitdagingen tijdens eerdere zwangerschappen, waaronder extreme misselijkheid, zijn ze vastbesloten om het avontuur voor de derde keer aan te gaan. Bibi benadrukt dat elk ‘emmertje’ van moeilijkheden uiteindelijk leidt tot iets moois.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *