Bibi Breijman wordt gepusht om zwangerschap te delen: ‘Walgelijke actie’

Bibi Breijman

Bibi Breijman, onder andere bekend van haar relatie met zanger Waylon, heeft haar derde zwangerschap eerder moeten delen dan gepland. Privé-baas Evert Santegoeds zette het nieuws namelijk groots op de cover van zijn tijdschrift. Hierdoor voelde de zangeres zich genoodzaakt om haar zwangerschap nu al met het grote publiek te delen. Bridget Maasland uit haar afkeuring en walging, vooral omdat Bibi nog maar zes weken zwanger is.

Bibi Breijman gedwongen om zwangerschap te vroeg bekend te maken

De meeste koppels onthullen hun zwangerschap pas na de twaalfde week onthullen. Evert Santegoeds koos er echter voor om Bibi Breijmans zwangerschap nu al prominent op de Privé-cover te plaatsen. Bridget Maasland vindt dit verwerpelijk, aangezien het tegen de gebruikelijke praktijk ingaat. Ze uitte haar afschuw over het feit dat Bibi gedwongen werd om haar zwangerschap op Instagram bekend te maken, terwijl de vrouw van zanger Waylon het liever nog even in eigen kring had gehouden.

 

Walging bij bizarre actie van Privé

Volgens RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink had Bibi Breijman graag gewacht met het delen van het nieuws. Evert Santegoeds was echter ongeduldig en wilde niet langer wachten. Bridget Maasland kijkt vol walging naar deze situatie en deelt deze gevoelens met haar collega’s.

 

Evert Santegoeds: ‘Dit is gewoon ons werk’

Evert Santegoeds rechtvaardigt zijn keuze door te beweren dat Bibi al aan anderen had verteld over haar zwangerschap. Hij stelt dat wanneer één persoon op de hoogte is, het nieuws snel kan verspreiden. Deze verdediging wordt echter bekritiseerd door de RTL Boulevard-crew, die van mening is dat er een verschil is tussen privé-informatie en het publiekelijk op de cover zetten van een blad.

Ook bij Shownieuws valt de actie van de roddelbaas niet in goede aarde. In een discussie met presentatrice Dyantha Brooks benadrukt Evert Santegoeds echter dat het onthullen van dergelijke informatie deel uitmaakt van hun werk. Er zijn volgens hem geen geschreven regels die hem beletten dit te doen. Zijn beslissing om Bibi’s zwangerschap vroegtijdig openbaar te maken, roept echter nog steeds vragen op, waar sommigen van mening zijn dat het ongepast is om zo’n prille zwangerschap publiekelijk te maken.

Eén gedachte over “Bibi Breijman wordt gepusht om zwangerschap te delen: ‘Walgelijke actie’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *