Bridget Maasland bedolven met kritiek: ‘Gebruikt haar kind om geld te verdienen’

Bridget Maasland heeft zich de woede van haar volgers op de hals gehaald nadat ze een reclamefilmpje van haar 15-jarige zoon Mees op Instagram plaatste. In het filmpje is te zien hoe Mees zijn eerste gezichtsbeharing wegscheert met de Philips Oneblade First Shave. Hoewel de video begint als een schijnbaar spontaan moment tussen moeder en zoon, wordt al snel duidelijk dat het om een gesponsorde advertentie gaat.

Verontwaardiging over gebruik zoon in reclame

Het delen van Mees’ intieme moment met de wereld leidt tot verontwaardiging bij de volgers van Bridget. Ze begrijpen niet waarom de presentatrice haar tienerzoon betrekt bij een commerci├źle boodschap. Reacties stromen binnen waarbij volgers Bridget beschuldigen van het exploiteren van haar priv├ęleven voor financieel gewin. De kritiek varieert van het als ‘g├¬nant’ bestempelen van de situatie tot het betwijfelen van de noodzaak om elk moment van het leven van haar kind te delen.

Reacties verwijderd door Bridget Maasland

Opvallend is dat Bridget alle negatieve reacties op haar post verwijdert en alleen de positieve feedback laat staan. Deze actie versterkt de verontwaardiging onder haar volgers, die vinden dat kritiek niet wordt getolereerd. Sommige volgers verdedigen Bridget en stellen dat ze het recht heeft om haar relatie met haar zoon te delen, terwijl anderen het als een gebrek aan acceptatie van kritiek beschouwen.

Het incident met Bridget Maasland voegt zich bij een groeiende trend waarbij bekende Nederlanders sociale media gebruiken voor gesponsorde content, wat tot toenemende weerstand leidt bij het publiek. De discussie roept vragen op over de grens tussen priv├ęleven en commerci├źle belangen, en of het delen van intieme momenten voor reclamedoeleinden acceptabel is. Bridget lijkt vooralsnog vastbesloten om haar kant van het verhaal te presenteren, zij het gefilterd door een positieve lens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *