De 55-jarige Sabrina van het nummer ‘Boys, Boys, Boys’ is 36 jaar later nog steeds een s*kssymbool

Boys Boys Boys Sabrina

In 1987 betoverde Sabrina Salerno de wereld met haar wereldhit ‘Boys’. Voor de oudere generatie is zij een onvergetelijke herinnering, terwijl de jongeren nu kennismaken met de charme van de bombshell uit de jaren ’80. Ondanks het verstrijken van decennia behoudt de 55-jarige zangeres nog steeds het verleidelijke lichaam dat destijds harten deed overslaan. De zangeres weet nog steeds talloze mannen in vervoering te brengen met haar tijdloze schoonheid.

Een onvergetelijke videoclip

In de hoogtijdagen van ‘Boys’ creëerde Sabrina Salerno een legendarische videoclip die deels bijdroeg aan het wereldwijde succes van het nummer. De clip toonde Sabrina feestend en ontspannend bij het zwembad met een groep mensen. Echter, haar topje werkte niet altijd mee, waardoor haar vrouwelijke rondingen op momenten subtiel werden blootgesteld. Een detail dat bijdroeg aan de onvergetelijke impact van deze video in 1987.

Sabrina van Boys, Boys, Boys blijft een Sekssymbool

Hoewel de naam Sabrina Salerno wellicht niet direct herkenning oproept, kent vrijwel iedereen het ondeugende jaren ’80-hitje ‘Boys Boys Boys’. De videoclip, waarin de voluptueuze zangeres speels met haar bikinitopje worstelde, is bij velen in het geheugen gegrift. Nu, op 55-jarige leeftijd, blijft de Italiaanse schoonheid muziek maken en een beetje acteren, zij het niet met dezelfde intense populariteit als in de jaren ’80.

Desondanks handhaaft ze haar status als sekssymbool, zoals blijkt uit haar Instagram, waar twee opvallende patronen geregeld de aandacht trekken. Sabrina Salerno, een tijdloze schoonheid die de betovering van 1987 blijft uitstralen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *