Dit bizarre bedrag verdient Nicol Kremers per maand met OnlyFans

Nicol Kremers

Het was een tijd speculeren wie als vijand tegenover Nicol Kremers zou komen te zitten in een nieuw seizoen van ‘Eating With My Enemy: Going Dutch’ op Discovery+. Maar recent is bekend geworden wie de (on)gelukkige is, en het is niet haar ex of een ander lid van de Gillis-familie. Het is niemand anders dan roddelkoningen Michelle Kox. De vijandigheid tussen de twee komt voort uit een situatie waar mevrouw Kox niet over te spreken is.

Opmerkelijk verzoek van Nicol Kremers aan Michella Kox

Waarom Michella en de ex van Peter Gillis aan tafel zitten als vijanden? Michella onthult dat Nicolleke haar ooit op een onchristelijk tijdstip vroeg om samen ‘een filmpje’ te maken, waarvan de aard voor de hand ligt gezien Nicols werk op het erotisch getinte platform OnlyFans. Michella was aanvankelijk totaal niet gecharmeerd van het verzoek. En tocht ontstaat er ook een iets vriendschappelijkere band, zeker als de ex van Peter Gillis deelt hoeveel ze verdient met haar ‘volwassen entertainment’.

Exorbitante bedragen per maand

De verbazing is hoog bij Michella als de OnlyFans-entertainer openhartig vertelt over haar inkomsten. Nicolleke onthult dat ze sinds haar breuk met de ondernemer Peter Gillis aanzienlijk heeft verdiend. “Jij laat je roosje aan iedereen zien en dat betaalt goed,” merkt Michella op. Nicol spreekt zelfs van een bewuste carrièrekeuze en deelt mee dat ze bijna een miljonair is, met een maandelijks inkomen van ongeveer anderhalve ton. Ze voegt eraan toe: “Ik zit er niet ver meer vanaf voordat ik miljonair ben.”

Via: RTL Boulevard

Eén gedachte over “Dit bizarre bedrag verdient Nicol Kremers per maand met OnlyFans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *