Dochter uit rijke familie in Steenrijk, Straatarm verdient haar knaken met 18+ content op OnlyFans

Steenrijk, Straatarm Sterre Heijnen

In de recente aflevering van het populaire televisieprogramma ‘Steenrijk, Straatarm’ ruilde de welvarende familie Blom tijdelijk van huis met het minder gefortuneerde gezin, bestaande uit vader Marc, moeder Sjanet, dochters Rachelle & Elaine, en zoon Lucas. De familie Blom, bekend van hun residentie in Zwolle, trok voor enkele dagen in het huis van het rijke gezin, bestaande uit dochter Sterre, moeder Sharon en vader Ed.

‘Schop onder je hol en je teringzooi opruimen!’

Echter, aan het einde van de aflevering nam de wending een emotionele toon aan toen Sharon, mede-eigenaar van een succesvolle beautysalon in Oostzaan, zich kritisch uitliet over de staat van het huis van de familie Blom. Ze sprak de familie streng toe en benadrukte dat de rommeligheid niet acceptabel was. “Schop onder je hol en je teringzooi opruimen,” luidde haar directe boodschap.

Sharon, die de beautysalon runt samen met haar dochter Sterre, en vader Ed, ondernemer in de erotiekbranche, werden geconfronteerd met een huis dat overvol was met spullen. Vooral de slaapkamer van een van de dochters van de familie Blom bleek een grote chaos te zijn. Sharon uitte haar bezorgdheid over de veiligheid, met name in het geval van een noodsituatie zoals brand.

Dochter uit Steenrijk, Straatarm actief op OnlyFans

Overigens is dochter Sterre Heijnen niet alleen werkzaam in de beautysalon van haar moeder. Zelf runt ze ook nog een goedlopende business. Kijkers konden het gisteravond waarschijnlijk al raden maar het gaat hier inderdaad om het maken van 18+ content voor achter een betaalmuur.

Niet alleen vader Ed maar dus ook dochter Sterre is werkzaam in de erotiekbranche. Met ruim 70.000 volgers op Instagram heeft dochter Sterre een aardige following opgebouwd. Hieronder zie je alvast een klein voorproefje van wat voor content je kan verwachten op websites als OnlyFans en F2F:

Eén gedachte over “Dochter uit rijke familie in Steenrijk, Straatarm verdient haar knaken met 18+ content op OnlyFans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *