Douwe Bob gaat nu al de mist in tijdens afkickperiode: Gespot in uitgaanswijk in Bangkok

Douwe Bob

Douwe Bob, de Nederlandse zanger, heeft recentelijk openlijk toegegeven aan zijn alcoholprobleem en de noodzaak om af te kicken na een incident met een minderjarige. In een moedige stap naar zelfverbetering heeft hij zich vrijwillig laten opnemen in een afkickkliniek.

Douwe Bob’s besluit om af te kicken

Na een confrontatie met een minderjarige waarbij doodsbedreigingen werden geuit, erkende Douwe Bob zijn alcoholprobleem. Onder invloed van drank nam de zanger de verantwoordelijkheid door aan te kondigen dat hij zich zou laten behandelen voor deze verslaving. Hij deelde op zijn Instagram Story: “Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen. Deze verslaving maakt alles kapot en bezorgt mijn omgeving teveel problemen. Als alles goed gaat, sta ik er volgend jaar weer.”

Hoewel Douwe Bob momenteel in Thailand verblijft, zijn er speculaties over de aard van zijn aanwezigheid. Eerder leek het alsof hij op vakantie was. Maar recente onthullingen wijzen erop dat hij zonder enige begeleiding door de bruisende uitgaansbuurt van Bangkok wandelt.

Douwe’s verblijf in Khao San Road

Khao San Road is een beruchte uitgaanswijk in Bangkok. Het staat bekend om zijn drukke straten gevuld met straatverkopers, eetbare insecten, tattooshops en talloze bars. Ondanks de verleidingen van wietgeuren en overvloedige drank, bevindt Douwe zich hier zonder enige vorm van toezicht, slechts enkele dagen na zijn vertrek uit de afkickkliniek.

De keuze van Douwe om zichzelf bloot te stellen aan deze omgeving roept vragen op over de verstandigheid ervan. Het is cruciaal dat hij de verleidingen van Khao San Road kan weerstaan, aangezien dit niet bevorderlijk lijkt voor zijn herstel, slechts een week na zijn toewijding aan afkicken. In afwachting van Douwe Bob’s terugkeer volgend jaar, hopen we dat zijn tijd in Thailand werkelijk bijdraagt aan zijn herstel en welzijn.

Douwe Bob

Via: Reality.FBI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *