Enzo Knol heeft raak geprikt: vriendin Myron Koops is zwanger

Enzo Knol Myron Koops

In een feestelijke Instagramaankondiging voor de kerstboom deelden Enzo Knol (30) en zijn vriendin Myron Koops het blije nieuws dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Het hartelijke kiekje toont het stralende koppel, waarbij de groeiende babybuik van Koops duidelijk in beeld komt.

Van schaatsbaan naar KP Active

Enzo Knol, Nederlands meest geliefde vlogger met 2,75 miljoen volgers, maakte in 2020 bekend een relatie te hebben met Myron Koops. Het stel ontmoette elkaar in 2018 tijdens een kartwedstrijd. Myron Koops, 26 jaar oud, was voorheen actief als professioneel schaatster in haar jeugd, maar haar carrière nam een wending door de ziekte van Pfeiffer. Momenteel is ze een gerespecteerde personal trainer en deelgenoot in het sportkledingmerk KP Active, samen met Enzo Knol.

Tien jaar YouTube en persoonlijke onthullingen

De aankondiging van hun aanstaande ouderschap kwam via een Instagrambericht waarin Knol schreef: “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard! Wat zijn we blij en trots, wij worden papa & mama.” Het nieuws komt op een bijzonder moment, aangezien Enzo Knol eerder dit jaar zijn tienjarig jubileum op YouTube vierde. In een emotionele video nam hij zijn volgers mee op een persoonlijke reis, waarbij hij een jeugdzorginstelling bezocht waar hij op 17-jarige leeftijd verbleef. Hier las hij een ontroerende brief voor die hij destijds aan zijn moeder schreef, waarna moeder en zoon elkaar omhelsden met tranen van ontroering.

Met het babynieuws voegt Enzo Knol een nieuw hoofdstuk toe aan zijn boeiende leven, waarin hij niet alleen bekendstaat om zijn vlogs maar ook om zijn openheid en eerlijkheid jegens zijn fans. Het stel kijkt enthousiast uit naar de komende periode als aanstaande ouders en ontvangt al overweldigende steun van hun talrijke volgers. Op naar de volgende fase van avonturen voor Enzo Knol en Myron Koops!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *