Er gaan 18+ filmpjes rond van Wendy van Hout maar haar ex-partner moet deze nu vernietigen

Wendy van Hout

Wendy van Hout, de vriendin van de foute kersttruien dragende Peter Gillis, heeft recentelijk een overwinning behaald in de rechtbank tegen haar ex-partner. Twee weken geleden werd ze geconfronteerd met beschuldigingen van stalking en het online delen van intieme filmpjes waarin zij het slachtoffer was. Vandaag viel het oordeel van de rechter in haar voordeel uit, met belangrijke gevolgen voor haar voormalige partner.

Vernietiging van intieme beelden

De rechter heeft bepaald dat de ex-partner van Wendy alle 18+ filmpjes van haar moet vernietigen. Dit komt voort uit de rechtszaak waarin Wendy toegang eiste tot haar expliciete beelden en correspondentie, waaruit blijkt dat dit materiaal ongevraagd is gedeeld. De ex-partner moet onder dreiging van een dwangsom van 250 euro per dag. Met een maximum van 50.000 euro bij niet-naleving, alle intieme beelden van Wendy verwijderen.

Verspreidingsverbod met zware consequenties

Daarnaast mag de ex-partner het materiaal niet verspreiden op straffe van een dwangsom van maar liefst 50.000 euro per overtreding, met een maximum van een miljoen per overtreding. Deze beslissing is een krachtige boodschap tegen de inbreuk op Wendy’s privacy. Bovendien wordt de ex-partner verplicht de proceskosten van Wendy te betalen. Dit juridische gevecht krijgt een vervolg in een bodemprocedure.

Reactie Wendy van Hout

Op Instagram deelde Wendy haar blijdschap over de uitspraak van de rechter met een krachtige boodschap: “Justice”. Ze postte deze boodschap bij het nummer “Unstoppable” van Sia. Deze uitspraak markeert niet alleen een persoonlijke overwinning voor Wendy, maar benadrukt ook het belang van het beschermen van privacy in het digitale tijdperk.

Wendy van Hout heeft gerechtigheid gekregen in de rechtbank, waar de rechter heeft bevolen dat haar ex-partner de 18+ filmpjes moet vernietigen en niet mag verspreiden. Deze overwinning onderstreept het belang van privacybescherming in een wereld waarin digitale inbreuk steeds vaker voorkomt.

Via: RealityFBI

2 gedachten over “Er gaan 18+ filmpjes rond van Wendy van Hout maar haar ex-partner moet deze nu vernietigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *