Even Tot Hier zet Johan Dersken en René van der Gijp voor schut met bizarre foto

Het populaire BNNVARA-programma Even Tot Hier, bekend om zijn scherpe satire, heeft gereageerd op de kritiek van Johan Derksen en René van der Gijp van Vandaag Inside. Het rechts-conservatieve duo had eerder harde uitspraken gedaan over BNNVARA-collega’s Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Even Tot Hier, onder leiding van Niels van der Laan en Jeroen Woe, liet zich niet onbetuigd en pakte de heren van Vandaag Inside genadeloos aan.

Hilarische aanval op zwakke plek Vandaag Inside

De twee omroepen, bekend om hun ideologische verschillen, zijn als water en vuur. Derksen en Van der Gijp hadden tijdens de verkiezingscampagne scherpe kritiek geuit op Kasem en Hilbrand. Daarbij wwerd zelfs gepleit voor vervroegde beëindiging van hun programma. Nu slaat BNNVARA terug met hun troefkaart: Even Tot Hier.

Het tv-programma, een van de meest bekeken in Nederland, haalde Vandaag Inside gisterenavond genadeloos onderuit. Niels van der Laan en Jeroen Woe richtten zich op het zwakste onderdeel van Vandaag Inside: de flauwe, schunnige filmpjes met expliciet beeldmateriaal.

Even Tot Hier ontmaskert puberale humor

Even Tot Hier bekritiseerde de heren van Vandaag Inside voor het herhaaldelijk vertonen van dergelijke filmpjes. Daarbij merkte Niels van der Laan op dat het een puberale inslag heeft. Het duo ontleedde een VI-verkiezingsuitzending waarin Merel Ek wordt geschrokken met een spin, een barst in het scherm en een expliciet filmpje. De presentatoren van Even Tot Hier reageerden met een humoristische parodie, waarbij ze de absurditeit van de situatie benadrukten.

Hilariteit over de Gazastrook

Het hoogtepunt van de sketch was een item over de Gazastrook. Daarin onderbrak Niels van der Laan zijn co-host Jeroen Woe op humoristische wijze met neppe verschrikkingen, zoals een spin en een kikker. De sketch eindigde met een verrassend element: een gephotoshopte ‘kleinesnikkelfoto’ van Johan Derksen en René van der Gijp.

De reacties op deze tegenreactie zijn verdeeld, maar één ding is zeker: Even Tot Hier heeft met humor en satire een krachtig antwoord gegeven op de kritiek van Vandaag Inside.

Eén gedachte over “Even Tot Hier zet Johan Dersken en René van der Gijp voor schut met bizarre foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *