Familielid Def Rhymz maakt Marieke Elsinga met de grond gelijk na ‘walgelijke grap’

Afgelopen weekend overleed rapper Def Rhymz op 53-jarige leeftijd als gevolg van hartfalen. Veel fans en collega’s uit de muziekwereld betuigden de afgelopen dagen dan ook hun steun aan de man wiens echte naam Dennis Bouman was.

Echter, Qmusic DJ Marieke Elsinga vond het nodig om een misschien niet zo gepaste ‘grap’ te maken over deze trieste gebeurtenis. Live op de radio vroeg zij zich namelijk af of het nummer ‘Schudden’ met daarin de tekst ‘zak, zak, zak’ gedraaid zou worden tijdens de begrafenis en het laten zakken van de kist.

Op social media is er nu een kleine rel ontstaan. Op het Instagram-account van Marieke Elsinga zijn een hoop boze reacties te lezen van mensen die vinden dat dit een misplaatste ‘grap’ is. Anderen zien de humor er juist wel van in en denken dat Def Rhymz er zelf ook wel om gelachen zou kunnen hebben.

Een familielid van de rapper reageert echter vol afschuw over de gebeurtenis. Ze schrijft: “Als familielid wil ik even reageren op de uitspraken van deze walgelijke vrouw. Ik vind het volkomen respectloos en belachelijk dat je denkt dit soort opmerkingen te kunnen maken. Sta erbij stil hoe jij het zou ervaren als het jouw familielid was. Mijn oom heeft zijn hart en ziel in zijn carrière gestoken, zelfs op momenten dat hij er niet voor beloond is zoals andere artiesten. Je hoeft geen fan van hem te zijn geweest, maar een beetje respect is wel op zijn plaats. Dus namens de familie als je niks normaals te zeggen heb, hou dan gewoon lekker je mond!”

Via: Life of Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *