Famke Louise verkoopt haar bezwete slipjes tussen de 500 en 1000 euro per stuk

Famke Louise, ooit bekend als een vlogger in samenwerking met figuren als Snapking en Armoowasright, heeft een opmerkelijke carrièreachtergrond. Van het creëren van bizarre filmpjes tot het maken van muziek, Famke heeft verschillende paden bewandeld. Haar muzikale successen met nummers zoals ‘Op me monnie’ en ‘Vroom vroom vroom’ waren opmerkelijk gezien haar beperkte zangtalent. Echter, de meest opvallende carrièreswitch kwam toen ze exclusieve content begon te verkopen op het internet, naast haar muziekcarrière.

De verkoop van deze exclusieve content, voornamelijk foto’s van haar achterwerk, lijkt Famke aanzienlijke financiële winst op te leveren, naar schatting ergens tussen de €75.000 en €250.000 per maand. Om haar ‘fans’ geïnteresseerd te houden en de maandelijkse abonnementskosten van €35 te rechtvaardigen, blijft Famke creatief in het aanbieden van extra’s, zoals het verkopen van gedragen strings voor bedragen tussen de €500 en €1000, afhankelijk van haar ‘mood’.

Naast haar activiteiten op het platform Fancentro, waar een maandabonnement €28 kost, verdient Famke ook nog eens gemiddeld €22.500 per maand door de verkoop van gedragen slipjes. Met haar enorme Instagram-aanhang zou Famke, na aftrek van de kosten voor Fancentro en de extra inkomsten van gedragen slipjes, naar schatting ongeveer €230.000 per maand overhouden.

Hoewel deze activiteiten Famke financieel succes opleveren, zijn niet alle volgers even enthousiast. In de afgelopen 30 dagen heeft ze meer dan 14.000 volgers verloren. Bovendien zijn er roddels verspreid over het beheer van haar Fancentro-profiel door haar nicht, wat Famke ontkent. Dit heeft echter geen invloed op haar financiële motivatie, gezien de aanzienlijke bedragen die ze verdient.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Spaicylouise (@spaicylouise)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *