Fans schrikken van bizarre prijzen FC Kip-restaurant Jandino Asporaat: 47 euro voor een menu

FC Kip Jandino Asporaat

Jandino Asporaat heeft recentelijk zijn nieuwste onderneming, FC Kip, gevestigd in het centrum van Rotterdam, geïntroduceerd. De timing leek perfect, gezien de opmerkelijke stijging van de kipconsumptie in Nederland in de afgelopen jaren. FC Kip zag een kans om zich te onderscheiden van de bekende fastfoodketens zoals KFC en de kipburgers van McDonald’s en Burger King. Met kip als relatief goedkope vleessoort hoopte men bij FC Kip betaalbare maaltijden aan te bieden.

Kritiek op prijs en porties bij FC Kip

Helaas lijkt het succesverhaal van FC Kip niet zonder hobbels te verlopen. Een recent bezoek van Telegraaf-verslaggever Max van den Broek aan het restaurant werpt enkele schaduwen op het schijnbaar populaire etablissement. Na de aankoop van een emmer met kipstukjes, bekend als een ‘bucket’, blijkt dat de werkelijkheid niet overeenkomt met de verwachtingen. In plaats van de beloofde 14 stukjes kip, ontvangt men er slechts 11, wat neerkomt op ruim 20% minder dan wat er betaald is.

Een dure aangelegenheid bij Jandino Asporaat

De Telegraaf bericht ook over de opvallend hoge prijzen bij FC Kip. Een jonge fan, enthousiast over Jandino Asporaat, komt voor de camera met een emmertje kipstukjes en twee kipburgers. Op de vraag naar de kosten geeft de fan verbijsterend antwoord: “Ja, goede vraag. 47 euro, denk ik.” De verslaggever reageert geschokt op dit bedrag en ontdekt dat andere fans eveneens flink moeten betalen voor hun kipervaring bij FC Kip.

Reacties van geschrokken fans

De Telegraaf interviewt diverse fans die klagen over de exorbitante prijzen. Een andere jonge fan deelt zijn ervaring en vertelt dat hij voor een grote friet, milkshake en een grote ‘Je Moeder’-bucket maar liefst 29 euro heeft neergeteld. De algemene consensus onder de geïnterviewden lijkt te zijn dat de prijzen bij FC Kip verre van redelijk zijn, waardoor sommige fans zelfs hun spaarpotje hebben moeten aanspreken voor een bezoek aan dit populaire kiprestaurant.

Via: De Telegraaf

3 gedachten over “Fans schrikken van bizarre prijzen FC Kip-restaurant Jandino Asporaat: 47 euro voor een menu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *