FC Kip-restaurant Jandino Asporaat scoort een 3.3 op Google: ‘Goor, ranzig en te duur!’

Comedian Jandino Asporaat opende onlangs zijn eigen FC Kip-restaurant in Rotterdam.  Bij FC Kip kun je natuurlijk terecht voor heel veel (halal) kip. Maar er komen ook andere gerechten op de kaart. Jandino: “Voor onze vegetarische broeders en zusters is er voldoende keuze.”

“Het begon ooit met een paar simpele sketches en die hebben jullie tot een groot succes gemaakt. Elke film hebben jullie weer op nummer één gekregen en dankzij jullie waren alle theatershows uitverkocht.”

FC Kip een groot succes?

Gezien alle drukte tijdens de openingsdagen van FC Kip lijkt het restaurant inderdaad een groot succes te zijn. De vraag is natuurlijk of dit in de toekomst ook zal zo blijven of dat dit gewoon een hype is. In verschillende media viel de afgelopen dagen namelijk te lezen dat de prijzen bij FC Kip ontzettend hoog zijn.

Johan Derksen begon in Vandaag Inside al over de prijzen die Jandino hanteert, waarbij hij opmerkt dat het “schreeuwend duur” zou zijn. Geïnteresseerd vraagt presentatrice Helene Hendriks naar de kosten van een kippetje. Wilfred Genee onthult dat een hamburger en een colaatje samen al snel 47 euro kosten. De tafel speculeert ook over de terugverdientijd van Jandino’s investering, en er wordt getwijfeld of hij deze kan realiseren als de hype afneemt.

Veel negatieve reacties op restaurant Jandino Asporaat

Op Google scoort FC Kip vooralsnog een 3.3 op een schaal van 0 tot 5 en dat is vrij laag. Hoewel er meer positieve dan negatieve reacties zijn valt het erg op dat er veel geklaagd wordt door klanten. Zo schrijft iemand: ‘Niet heen gaan. Alles maar dan ook alles is slecht. Je wacht lang, is duur en niet lekker. Alle 5 sterren reviews van mensen zijn ervoor betaald door Jandino, geloof deze niet.

Een ander schrijft: ‘Hooguit ranzig. De goede comments zijn zeker allemaal neppe accounts. Voor het geld wat je betaald verwacht je op zijn minst fatsoenlijke eten.’ Iemand genaamd Andrew laat weten: ‘Waardeloos! Veelste duur en super ranzig!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *