Foto: Nicol Kremers staat met haar broek omlaag tegen een politieauto aan geleund

Nicol Kremers

Nicol Kremers, bekend als de voormalige vriendin van realityster Peter Gillis, bevindt zich opnieuw in het middelpunt van de aandacht van justitie. Na eerdere rechtbankperikelen in oktober, waarbij ze een bloedproef weigerde na een wilde autorit, lijkt Kremers niet te schuwen voor opmerkelijke stunts. Recentelijk klom ze uit protest in een reetveter op de motorkap van een politiewagen, nadat ze eerder deze maand betrokken was bij een achtervolging.

Achtervolging en bloedproef

Op 6 maart zette de politie de achtervolging in op een voertuig dat mogelijk door een onder invloed verkerende bestuurder werd geleid. Na een korte race werd de auto gestopt, en tot verbazing van de autoriteiten bleek Nicol Kremers achter het stuur te zitten. Tijdens haar verhoor beweerde Kremers op de vlucht te zijn voor Peter Gillis, die haar naar verluidt voortdurend mishandelde. Hoewel de politie vermoedde dat ze onder invloed kon zijn van drugs, weigerde Kremers een bloedproef. In oktober resulteerde dit in een veroordeling tot 40 uur taakstraf.

Opmerkelijke protestactie Nicol Kremers

Ondanks deze juridische tegenvaller lijkt Kremers haar eigen koers te varen. In een opvallende protestactie klom Nicolleke onlangs op de motorkap van een politiewagen, haar broek naar beneden getrokken en met ontblote kadetten. Deze ongebruikelijke vertoning volgde op eerdere controversiële acties waarbij ze in het openbaar haar broek naar beneden liet.

Gratis ‘lekkermakertje’ en Black Friday-korting:

Nicol Kremers deelde een provocerende foto van haar actie op haar fanpagina en riep op tot nog meer controverse. “Handen omhoog! En broek naar beneden,” schreef ze bij de gewaagde foto. Hoewel haar fanpagina exclusief beeldmateriaal biedt tegen betaling, trakteerde Kremers haar volgers op een gratis ‘lekkermakertje’. Bovendien kondigde ze een 65% Black Friday-korting aan op exclusief materiaal, die niet beperkt is tot slechts één dag, maar geldt op elke weekdag. Dat is de Brabantse gastvrijheid van Nicol Kremers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bn’ers gespot (@bnergespot)

Eén gedachte over “Foto: Nicol Kremers staat met haar broek omlaag tegen een politieauto aan geleund

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *