Fotobewijs: Linda de Mol en ‘Vieze Jeroentje’ zijn officieel weer samen

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen

Het gonst al geruime tijd van de geruchten over de hereniging van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen, en afgelopen weekend werden de twee voor het eerst samen gefotografeerd tijdens een gezellig uitje. De beelden, onthuld door Weekblad Story, tonen het paar terwijl ze samen een horecagroothandel in Hilversum bezoeken.

Linda de Mol gezien met Jeroen Rietbergen

Na bijna twee jaar lijkt Linda de Mol eindelijk weer comfortabel over straat te gaan met Jeroen Rietbergen. Op zaterdagmiddag werden ze gezien bij een horecagroothandel, waar ze samen met een winkelkar de deur uitkwamen. De foto’s gepubliceerd door Story lijken te bevestigen dat de twee officieel weer een koppel vormen.

Dit is niet de eerste keer dat Linda en Jeroen samen zijn gespot. Vorige maand werden ze gezien tijdens een reis naar Parijs, in het gezelschap van Noa en haar vriend. Juicechannel deelde op Instagram: “Volgens onze bron ging het over een ‘fun tripje’. Ze hadden het namelijk over champagne lunch met oesters.”

Noa over Jeroen: Een tweede kans verdiend

Noa, eerder openhartig over haar gevoelens van boosheid en teleurstelling na onthullingen over Jeroen, lijkt nu een tweede kans voor hem te overwegen. In een interview met LINDA zei ze: “Ik ben niet zomaar vergeten wie hij voor mij was, alle goede dingen die hij heeft gedaan.” Noa gelooft dat mensen een tweede kans verdienen, maar benadrukt dat herstel tijd kost.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen lijken hun weg naar elkaar teruggevonden te hebben, en de recente gezamenlijke uitjes wijzen op een hernieuwde start van hun relatie. De aanwezigheid van Noa tijdens hun Parijse reis suggereert een geleidelijke acceptatie en een mogelijke tweede kans voor Jeroen, die volgens Noa aanzienlijk aan zichzelf heeft gewerkt. De tijd zal leren hoe dit hoofdstuk in hun levens zich verder ontvouwt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Story Nederland (@storynl)

Eén gedachte over “Fotobewijs: Linda de Mol en ‘Vieze Jeroentje’ zijn officieel weer samen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *