Foto’s: Samantha de Jong aka Barbie heeft haar voorgevel laten vergroten van 700cc naar 925cc

Samantha de jong aka Barbie

Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie heeft onlangs op TikTok gesproken over een schokkende zaak van gedwongen prostitutie waarin ze betrokken was. Het incident dateert alweer een tijdje terug toen de politie haar uit een club haalde. In een emotionele video deelde Samantha, zoals Barbie echt heet, haar ervaring met gedwongen prostitutie. Daarbij zouden zij en andere vrouwen het slachtoffer zouden zijn geworden van uitbuiting en mishandeling.

Samantha de Jong aka Barbie werd gedwongen tot prostitutie

Begin deze maand kwamen de gruwelijke details naar buiten, waarbij Samantha en andere vrouwen tussen mei 2021 en augustus 2022 vermoedelijk werden gedwongen tot prostitutie. Op 3 november verschenen twee mannen en Ć©Ć©n vrouw voor de rechter, allen verdacht van seksuele, criminele en financiĆ«le uitbuiting. Opmerkelijk genoeg bleek een van de verdachten, Nancy, ooit deel te hebben genomen aan het realityprogramma ‘Dames in de Dop’.

De rechtszaak tegen de verdachten van de gedwongen prostitutiezaak waarbij Barbie betrokken was, heeft op 3 november plaatsgevonden. De beschuldigingen omvatten seksuele, criminele en financiĆ«le uitbuiting van meerdere vrouwen, waaronder Barbie zelf. De schokkende onthullingen zijn aan het licht gekomen na Barbie’s uitzetting uit een club en haar daaropvolgende onthullingen op TikTok. Daarin sprak ze openlijk ze over de traumatische ervaringen van gedwongen prostitutie.

Van 700cc naar 925cc

Op dit moment zien we Barbie voorbijkomen in een andere zaak, op het punt een esthetische operatie te ondergaan. Op het Instagram-account van de befaamde Diana Gabriels valt het volgende te lezen: “Nog een paar uur en dan wordt Barbie geopereerd. Ze gaat van 700cc naar 925cc van Motiva. Ze heeft nu Mentor protheses, die zijn wat harder en stugger. Ze krijgt nu Motiva protheses, 925cc full. De prothese wordt tussen de borst spier geplaatst waardoor ook zonder beha de borsten hoog bij elkaar en dicht tegen elkaar blijven staan.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Care Clinic (@praktijkdianagabriels)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Care Clinic (@praktijkdianagabriels)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *