Gerard Joling ontkent botox in zijn gezicht te spuiten: ‘Ik heb goede crèmes!’

Gerard Joling

Gerard Joling, recentelijk onderwerp van kritiek in het programma Even Tot Hier spreekt in de nieuwste editie van Weekend tegen dat hij botox gebruikt: “Ik heb goede crèmes.” Met een haat-liefdeverhouding tot zijn uiterlijk, geeft de 63-jarige zanger toe dat ouder worden niet altijd gemakkelijk is. Hij deelt: “Nee, 63 zijn is lekker prettig, dan ga je bijna jankend je bed in!”

‘Je houdt zwaartekracht niet tegen’

Om het verouderingsproces te bestrijden, blijft Gerard actief: “Ik sport vijf keer per week. Maar je houdt de zwaartekracht niet tegen. Als ik foto’s van 20 jaar geleden zie, schrik ik mij lam.” Ondanks aanhoudende speculaties over cosmetische ingrepen, weerlegt Gerard de geruchten: “Of ik botox gebruik? Nee, ik heb goede crèmes. Veel natuurlijke dingetjes, variërend van kruidnagelcrème tot brandnetelthee. Ik leef gezond: goed slapen, lekker in je vel zitten, een beetje redelijk gezond eten en af en toe eens een flinke borrel drinken. Dan kom je een heel eind.”

Gerard Joling en zijn uiterlijk in The Masked Singer

In het huidige seizoen van The Masked Singer valt Gerard op, niet alleen vanwege zijn zangkwaliteiten maar ook door opmerkingen over zijn uiterlijk. Op social media wordt gevraagd naar zijn make-upgebruik en gespeculeerd over wie er werkelijk in het pak van Gerard Joling zit. Hij verduidelijkte later dat hij lenzen droeg vanwege een niet-goede bril.

Ondanks zijn inzet om de tand des tijds te weerstaan, zijn Gerards uitspraken opmerkelijk omdat hij eerder dit jaar toegaf wel botox te gebruiken, zij het minimaal. Hij benadrukte toen het belang van een kundige arts en waarschuwde voor overdreven cosmetische ingrepen.

Geen grijze haren

Opvallend is ook dat Gerard, ondanks zijn leeftijd, geen grijze haren lijkt te hebben. Op de vraag of hij zijn haar verft, antwoordt hij: “Mijn haar verf ik niet. Ik spoel het af en toe, en daardoor houd ik mijn grijze flanken.” Echter, hij heeft wel vijf haartransplantaties ondergaan, iets wat hij omschrijft als ‘uiterst pijnlijk’ met een opvallend litteken over de breedte van zijn achterhoofd als gevolg.

Eén gedachte over “Gerard Joling ontkent botox in zijn gezicht te spuiten: ‘Ik heb goede crèmes!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *