Gerucht: Jaimie Vaes woont weer samen met rapper Lil Kleine

Lil Kleine en Jaimie Vaes

Na tumultueuze tijden lijkt het erop dat de relatie tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes zich in rustiger vaarwater bevindt. Sterker nog, er circuleren geruchten dat het voormalige koppel weer bij elkaar is. Jaimie heeft hier echter in RTL Boulevard op gereageerd…

Na de opschudding rondom de breuk tussen Lil Kleine en Jaimie lijkt de rust eindelijk wedergekeerd. Hoewel diverse media speculeren over een verzoening, ontkent Jaimie deze geruchten. Ze deelt mee dat ze nu wel op betere voet met elkaar staan als co-ouders, in het belang van hun zoontje Lio. Momenteel resideert Jaimie op Ibiza, maar ze overweegt serieus om terug te keren naar Amsterdam, speciaal voor haar zoon.

Juridische strijd tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine

Afgelopen zomer werd bekend dat de juridische strijd over de verdeling van de eigendommen van Lil Kleine en Jaimie tot een einde is gekomen. Begin dit jaar velde de rechter al een oordeel over zaken als het broodrooster en de sierkussens. Destijds werd besloten dat Jorik twee van de drie in beslag genomen horloges aan zijn voormalige verloofde moest overhandigen.

Naast horloges betrof het ook de verdeling van servies, Playstation-controllers, sierkussens, een blender en een broodrooster. In november kregen beide partijen de kans om gezamenlijk tot een oplossing te komen en te bewijzen welke bezittingen zij daadwerkelijk in hun bezit hadden, maar dit bleek tevergeefs. Nu is de kwestie dus definitief afgesloten. De rechtbank heeft geen verdere uitspraken gedaan over de redenen daarachter.

Rust lijkt wedergekeerd

Na de tumultueuze periode met discussies over een broodrooster, horloges en een waterkoker, lijkt de rust eindelijk te zijn weergekeerd tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Er gaan zelfs geruchten dat de twee weer een stel vormen. Vandaag spraken we met Jaimie, die deze verhalen ontkent. Desondanks is er een positieve ontwikkeling merkbaar in hun ouderschap, met het welzijn van zoontje Lio als prioriteit. Jaimie, momenteel gevestigd op Ibiza, overweegt serieus om terug te keren naar Nederland.

Eén gedachte over “Gerucht: Jaimie Vaes woont weer samen met rapper Lil Kleine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *