Glennis Grace maakt comeback met nieuwe muziek ‘Mensen willen me!’

Zangeres Glennis Grace heeft besloten het verleden achter zich te laten en zich volledig te richten op haar nieuwe muziek. Met haar recente release ‘Zeg niks’ laat ze zien dat ze klaar is voor een frisse start. Na het voltooien van haar taakstraf lijkt Grace vastberaden om haar carrière nieuw leven in te blazen en heeft ze weer optredens op haar agenda staan.

Een van haar eerste grote optredens sinds haar veroordeling vindt plaats op Koningsnacht in Amersfoort, waar ze het podium zal betreden. Dit is een welkome terugkeer na het feit dat verschillende evenementen haar eerder uit de line-up schrapten. Grace deelde de aankondiging van haar optreden op Instagram, waar ze haar fans enthousiast maakte voor wat komen gaat.

Ondanks de controverse rondom haar veroordeling, heeft Grace recentelijk een nieuw nummer uitgebracht in samenwerking met Gordon voor zijn nieuwe album. Dit markeert een stap voorwaarts in haar muzikale carrière, die zij graag voortzet. Haar optreden op 26 april om 22.00 uur in Amersfoort belooft een bijzonder moment te worden voor zowel haar fans als voor Grace zelf.

Terwijl veel fans verheugd zijn over haar terugkeer naar de muziekscene, zijn er ook kritische geluiden te horen op social media. Zo schrijft ene Hans het volgende: “De nieuwe single van #Glennisgrace heet Zeg Niks, Nou hou je bek dan. De slachtoffers van
@JumboSupermarkt zitten nog steeds thuis. Begrijp ook nog steeds niet waarom ze niet in bover beroep gingen tegen die lage straf.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *