Goed nieuws! Gordon maakt televisie-comeback met Kerst: ‘Hij gaat zingen’

Gordon

Gordon (55) maakt zijn langverwachte comeback op televisie. Na een turbulent jaar lijkt zijn mediastilte over. Omroep MAX heeft de entertainer namelijk gestrikt voor een bijzonder optreden tijdens het MAX Kerstconcert op Eerste Kerstdag. Het nieuws werd bekendgemaakt door Jan Slagter, de baas van Omroep MAX, tijdens een uitzending van ‘BEAU’.

Gordons jaar: vol ups en downs

Het afgelopen jaar stond de zanger in het middelpunt van de belangstelling, voornamelijk vanwege zijn snelle verloving, daaropvolgende verbroken relatie, en het aflopen van zijn contract bij Talpa. Ondanks dat we veel van zijn privéleven mee kregen, wat de zanger niet veel in zijn professionele rol op televisie te zien. Maar gelukkig komt daar nu verandering in. Jan Slagter nodigde de lachgrage entertainer uit om deel te nemen aan het MAX Kerstconcert, waarbij hij met een orkest zal zingen. De omroepbaas van MAX noemt het de ‘comeback van Gordon bij Omroep MAX.’

Speculaties over toekomstige samenwerking met Beau van Erven Dorens

Niet alleen keert de 55-jarige zanger terug met een zangoptreden, maar er gaan ook geruchten over een mogelijke samenwerking met Beau van Erven Dorens. Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, hint op een mogelijke samenwerking tussen Beau en de veelbesproken zanger. De exacte details blijven nog even geheim, maar Santegoeds suggereert dat het wellicht om een interview of gezamenlijk project gaat. Hoewel zijn exclusieve tv-contract bij Talpa is afgelopen, lijkt hij dus snel weer terug te keren naar het televisiescherm. Fans van de Amsterdammer kunnen uitkijken naar zijn comeback! Alhoewel, niet iedereen zit erop te wachten.

Eén gedachte over “Goed nieuws! Gordon maakt televisie-comeback met Kerst: ‘Hij gaat zingen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *