Heftig einde voor Bassie & Adriaan: allerlaatste video van clown Bassie

Clown Bassie

Een aangrijpende wending van het Bassie en Adriaan-tijdperk. Bas van Toor, beter bekend als clown Bassie, nam zijn laatste videoboodschap op. Hij deed dit voor zijn acrobatenbroer Adriaan. Dit markeert het einde van een tijdperk dat gekenmerkt werd door vrolijkheid en avontuur. De gezondheid van Bassie is zo achteruitgegaan dat hij zelfs niet aanwezig kon zijn bij de presentatie van de documentaire “Een schat aan herinneringen” over hun rijke levens.

Zorgwekkende gezondheidstoestand van clown Bassie

Adriaan heeft onlangs aan weekblad Weekend onthuld hoe zorgelijk de gezondheidstoestand van Bassie is. Op 88-jarige leeftijd kan de voormalige clown bijna niets meer zelfstandig doen. Zijn rechterhand is het enige lichaamsdeel dat hij nog kan bewegen, en voor al het andere heeft hij hulp nodig. Adriaan deelde zijn gevoelens en zei: “Het is een totaal ander leven voor Bas. Als ik zo zou moeten leven, zou ik het een hel vinden.” Bassie lijdt ook aan een auto-immuunziekte, wat zijn situatie nog complexer maakt.

De presentatie van de documentaire, die een viering van hun roerige levens had moeten zijn, werd overschaduwd door de afwezigheid van Bassie. Deze gebeurtenis markeert een moeilijke periode voor de kindervriend, die vorige maand zijn 88e verjaardag vierde.

Adriaan blikt terug

Adriaan, de acrobatenbroer van Bassie, heeft aangegeven dat het opnemen van de emotionele afscheidsvideo een ontroerend maar noodzakelijk moment was. De broers, die decennialang een iconisch duo vormden in de Nederlandse entertainmentwereld, lijken nu geconfronteerd te worden met het onvermijdelijke einde van hun gezamenlijke avontuur.

Dankbaarheid en herinneringen

De afgelopen maanden zijn getekend door de fragiele gezondheid van Bassie en het emotionele afscheid dat nu is vastgelegd in de laatste video. De fans van het duo zullen ongetwijfeld dankbaar zijn voor de vele herinneringen die Bassie en Adriaan hebben gedeeld, maar nu lijkt het tijdperk van vrolijkheid en avontuur langzaam tot zijn einde te komen.

Bekijk de beelden hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Via: Al het moois

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *