Heftig: Eloise van Oranje wordt aangerand in de trein (video)

Eloise van Oranje

In een emotionele onthulling op TikTok heeft Eloise van Oranje, beter bekend als de gravinfluencer, gedeeld dat ze werd aangerand tijdens een treinreis. Met moedige woorden deelde ze haar ervaring en benadrukte ze dat ze zichzelf krachtig heeft verdedigd.

Eloise van Oranje voelt zich niet veilig in de trein

Ondanks haar frequente treinreizen heeft Eloise zich niet altijd veilig gevoeld. Ongeveer anderhalf jaar geleden werd ze slachtoffer van een schokkend incident. In een TikTok-video onthulde ze: “Ik heb hem met de grond gelijk gemaakt, niet fysiek, maar met woorden.”

Oproep tot solidariteit tegen ongepast gedrag

Eloise deelde haar ervaring niet alleen om haar verhaal te delen, maar ook als een oproep tot solidariteit. Volgens haar komen dergelijke incidenten dagelijks voor in de trein. Ze benadrukte: “We moeten samen met de meiden sterk staan tegen mensen die ons lastigvallen.” Haar openhartigheid heeft veel bijval gekregen, waarbij volgers hun eigen ervaringen delen en steun betuigen.

Liefdesleven van Eloise van Oranje

Naast deze schokkende onthulling kwam het onderwerp relaties ter sprake in de podcast Maandag Klaagdag, waar Eloise onlangs te gast was. Tijdens het gesprek over relaties bevestigde ze dat ze een vriend heeft. Hoewel ze niet veel details prijsgaf, liet ze weten dat haar vriend het momenteel druk heeft. Gelukkig weerhoudt dit hen er niet van om tijd voor elkaar vrij te maken.

Eloises openhartigheid over zowel persoonlijke trauma’s als haar liefdesleven toont haar kracht en vastberadenheid om belangrijke kwesties aan te kaarten en een steun voor andere jonge vrouwen te zijn.

@everyprofilenameistaken Volg deze snelle en goeie training van @L’Oréal Paris want alleen samen kunnen we wat aan street harassment doen 🤍 love jullie en pas goed op jezelf #westandup ♬ original sound – eloise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *