Hélène Hendriks mag blijven bij Vandaag Inside na borstvergroting: ‘Meteen gedaan!’

Hélène Hendriks

Het lijkt er sterk op dat Hélène Hendriks voorlopig haar vertrouwde rol behoudt bij Vandaag Inside, maar niet zonder een pittige voorwaarde. Tijdens een ogenschijnlijk onbedoelde onthulling tussen presentator Wilfred Genee en Johan Derksen werden de geplande onderwerpen voor de uitzending uit de doeken gedaan.

Borstvergroting voor Hélène Hendriks

Te midden van gebruikelijke zakelijke discussiepunten, zoals het verscheuren van het contract van Raymond Mens en het zoeken naar een nieuwe positie voor ‘Baantje Junior’, dook er plotseling een behoorlijk persoonlijk thema op: een borstvergroting voor Hélène Hendriks.

Het lijstje met onderwerpen werd prijsgegeven op een kaartje in handen van Wilfred Genee. Terwijl zakelijke kwesties en de opvallende eis van het VI-trio om een bonus van vijf miljoen per persoon te ontvangen de revue passeerden, sprong de voorwaarde voor Hendriks’ cosmetische ingreep er duidelijk uit. Het lijkt erop dat Genee, Derksen en René van der Gijp alleen bereid zijn om verder te gaan met Hendriks als ze deze specifieke verandering ondergaat.

‘Meteen gedaan!’

Hendriks zelf reageerde op haar kenmerkende humoristische wijze via sociale media. Ze plaatste een afbeelding van een vrouw met opvallend grote borsten met het bijschrift: “Meteen gedaan.” Sommige volgers leken de humor te waarderen, waarbij één fan zelfs aankondigde een breedbeeld-tv te kopen om de uitzending van vrijdag extra aandachtig te kunnen volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *