Influencerkoppel Gio en Lynn is al 72 uur samen en nemen daarom matching tattoos

Gio

Influencerkoppel Gio Latooy en Lynn Hermanussen heeft een wel heel opmerkelijke stap gezet in hun relatie, die pas 72 uur duurde. Ze besloten om na drie dagen verkering matching tattoos te laten zetten. Een zet die doet denken aan de beruchte Samantha de Jong, beter bekend als Barbie. Ook zij is in het verleden niet vies geweest van haar liefdesrelaties iets te snel met permanente inkt bezegelen.

Snel nieuwe liefde na spraakmakende break-up

De populaire Youtuber is bekend van de spraakmakende break-up met influencer Jade Anna eerder dit jaar. Hij vond gelukkig al snel troost in de armen van influencer Lynn Hermanussen. Het tweetal weet zeker dat ze direct raak hebben geschoten en besluiten niet te wachten. Binnen 72 uur na het officiële begin van hun relatie lieten ze namelijk beiden een tattoo zetten. De ouders van de Youtuber waren zelfs ook uitgenodigd voor deze bijzondere gebeurtenis. In de vlog probeert hij uit te leggen waarom het zo logisch voelt om deze snelle stap te nemen, omdat Lynn hem in drie dagen al heeft laten voelen wat echte liefde is.

In navolging van eerdere relaties

Deze impulsieve actie heeft Lynn geen windeieren gelegd. Zij had een indrukwekkende toename van ruim 26.000 nieuwe Instagram-volgers in de afgelopen 30 dagen. De verklaringen over hun vorige relaties voegen een interessante dimensie toe aan hun verhaal, waarbij Lynn een achtjarige relatie achter de rug heeft en Gio eerder beweerde smoorverliefd te zijn geweest op Jade Anna. Het lijkt erop dat Lynn een slimme zet heeft gedaan door verkering te nemen met de populaire influencer.  Succesvolle influencers zoals Juultje Tieleman en Jade Anna bewandelden namelijk een vergelijkbare route en konden vanuit hier een goede carrière als influencer opbouwen. Hoef je in ieder geval niet voor uit de kleren, zoals Lies Zhara. Zo lijkt een relatie met de populaire Youtuber toch een opstapje naar meer en grotere dingen, dus de keuze van Lynn om zo snel matching tattoos te nemen is zeker te begrijpen. De gehele aflevering waarin Gio en Lynn hun tattoos laten zetten is hieronder te bekijken.

Via: Youtube/Gio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *