IrisQueen geeft spontaan optreden in McDonald’s in Maasdijk en laat daarbij ook haar ‘vriendinnen’ zien

Het leven van Iris Schoutsen, beter bekend als IrisQueen, kent recentelijk zijn ups en downs. Naast het gedoe met zanger Brace, die ontkent dat hij stiekem met haar heeft afgesproken, heeft ze ook te maken met familieperikelen. Haar zus zou naar verluidt in elkaar zijn geslagen en Iris heeft haar opnieuw geblokkeerd op social media. Ondanks deze tegenslagen, blijft Iris, als entertainer, de lach op haar gezicht houden. Als voorbereiding op haar aankomende show besloot ze zelfs spontaan op te treden in een McDonald’s.

IrisQueen, een veelzijdige artieste die zichzelf ziet als actrice en zangeres, is geen onbekende in de media. Ze verschijnt regelmatig op televisie en in videoclips en wordt geboekt om feestjes op te vrolijken. Echter, de laatste tijd haalt ze ook het nieuws vanwege haar vermeende stalkerig gedrag richting zanger Brace. Volgens Brace verzint IrisQueen verhalen over ontmoetingen tussen hen beiden, zoals een uitje naar de sauna. Ze zou zelfs ongevraagd opduiken bij zijn studio’s en optredens, waar ze zelfs al een keer van het podium werd verwijderd.

Naast deze ophef beweert IrisQueen ook dat Brace haar een nummer zou schrijven, waarvoor hij 5000 euro zou vragen. Ze insinueert dat ze dit bedrag in natura aan hem zou willen betalen. Deze beweringen doen de wenkbrauwen fronsen en werpen een waas van mysterie over de situatie. Nog mysterieuzer zijn de recente gebeurtenissen waarbij IrisQueen afgelopen weekend een spontaan optreden gaf in een McDonald’s in Maasdijk. Gewapend met een boombox klom ze op een tafel en entertainde ze de menigte met haar bekende nummers, waaronder het ‘Tietenlied’, waarbij ze ook haar ‘vriendinnen’ liet zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *