Jaimie Vaes deelt gewaagd billen-filmpje en krijgt bakken met kritiek: ‘Kippenkont!’

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes veroorzaakt opschudding op sociale media door een opmerkelijke video op Instagram te plaatsen, waarin ze een ongebruikelijke houding aanneemt op het strand. Het fragment toont twee dunne latten, waardoor haar volgers in verwarring achterblijven over wat ze precies zien.

Reacties variëren van verwarring over de identiteit van de lichaamsdelen tot kritiek op haar gedrag, met opmerkingen zoals “Je hebt een kind, gedraag je” en “Op deze manier vraag je zelf om aandacht, negatieve aandacht is ook aandacht”. Ondanks de negatieve feedback zijn er ook positieve opmerkingen over haar verschijning en de zonsondergang in de video.

Het tonen van haar achterwerk lijkt een terugkerend fenomeen te zijn op Vaes’ Instagram-account, waar ze onder andere te zien is in de sneeuw, in een bikini en in een zwembad. Haar enthousiasme over haar ‘non-surgical butt lift’, die ze in maart 2022 onderging, blijft duidelijk zichtbaar.

Echter, niet iedereen waardeert de beelden van haar “nieuwe” bilpartij, zoals blijkt uit de stroom van kritiek die ze ontvangt na het plaatsen van een recente video. Negatieve reacties variëren van kwalificaties als “Kippenkont” tot beschuldigingen van aandachtszoekerij, terwijl anderen haar bilvergroting als “nep” bestempelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Speciaal voor de liefhebbers hieronder nog wat meer beeldmateriaal van Jaimie Vaes:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *