Jake Paul laat zich helemaal gaan bij schaatswedstrijd Jutta Leerdam: ‘Gedroeg zich als een wilde aap!’

Jutta Leerdam jake Paul

Jake Paul liet zich onlangs weer eens van zijn wilde kant zien tijdens de schaatswedstrijd van zijn bloedmooie vriendin, Jutta Leerdam. Als ware fanatiekeling kon hij niet anders dan zijn emoties de vrije loop laten. De beroemde YouTuber en bokser, bekend om zijn excentrieke persoonlijkheid, deelde een video op zijn Instagram Stories, waarin zijn enthousiasme niet te missen was.

Oerinstinct neemt het over

Het is begrijpelijk dat de vriend van een veelvoudig schaatskampioen lichtelijk enthousiast wordt bij het zien van zijn geliefde op het ijs. In het geval van Jake Paul manifesteert dit enthousiasme zich op een wel heel opvallende manier. Bij het aanschouwen van Jutta Leerdam in actie, laat zijn oerinstinct hem alles uitrekken. In een video zonder shirt, geplaatst op zijn Instagram Stories, volgde Jake de wedstrijd op televisie. Zijn verklaring voor het ontbreken van een shirt was simpel: de spanning maakte het ondragelijk heet.

Jake Paul viert de overwinning van Jutta Leerdam bij WK Schaatsen

Een nieuwe fan is toegetreden tot de Nederlandse schaatsgemeenschap, en niet zomaar een fan: Jake Paul. De bekende internetpersoonlijkheid en bokser is vastbesloten geen enkele wedstrijd van zijn vriendin, Jutta Leerdam, te missen. Dit werd onlangs duidelijk toen Jutta opnieuw de wereldtitel op de 1000 meter sprint in Stavanger veroverde. De blijdschap aan de andere kant van de wereld was onmiskenbaar, want Jake Paul juichte uitbundig mee met de overwinning van zijn geliefde.

Met een passie voor schaatsen en liefde die puur en rauw is, blijft Jake Paul zijn steun betuigen aan Jutta Leerdam, zelfs als dat betekent dat hij zijn shirt moet uittrekken vanwege de opwinding. De wereld kijkt toe terwijl deze onconventionele combinatie van entertainment en sportieve prestaties zich ontvouwt.

@betr Jake Paul watches Jutta win AGAIN 🇳🇱 #juttaleerdam #jakepaul #netherlands #skate #dutch #speedskating #stavanger ♬ original sound – Betr

Via: Tiktok/@Betr

Eén gedachte over “Jake Paul laat zich helemaal gaan bij schaatswedstrijd Jutta Leerdam: ‘Gedroeg zich als een wilde aap!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *