Jandino Asporaat reageert op haters FC Kip-restaurant: ‘Je moeder kost niet eens 47 euro!’

FC Kip Jandino Asporaat reageert

FC Kip, het populaire fastfoodrestaurant van Jandino Asporaat, moest onlangs tijdelijk de deuren sluiten vanwege de overweldigende drukte, aangezien de keuken de toestroom niet aankon. Nu het restaurant weer open is, staat het echter onder vuur vanwege vermeend hoge prijzen. Jandino reageert op deze kritiek via zijn Instagram-account.

In het bijzonder richt de kritiek zich op de beweerde exorbitante prijzen die FC Kip hanteert. Deze discussie wordt zelfs besproken in het programma Vandaag Inside. In een recente uitzending vraagt Wilfred Genee aan sportjournalist Martijn Krabbendam of hij al bij FC Kip is geweest, waarop het antwoord “Nee” luidt.

Prijsdiscussie in Vandaag Inside

In de uitzending kaart Johan Derksen vervolgens de prijzen aan, waarbij hij opmerkt dat het “schreeuwend duur” zou zijn. Ge├»nteresseerd vraagt presentatrice Helene Hendriks naar de kosten van een kippetje. Wilfred Genee onthult dat een hamburger en een colaatje samen al snel 47 euro kosten. De tafel speculeert ook over de terugverdientijd van Jandino’s investering, en er wordt getwijfeld of hij deze kan realiseren als de hype afneemt.

De vraag of Jandino zijn aanzienlijke investering wel zal terugverdienen, wordt ook opgepikt in de media. Volgens Miljuschka Witzenhausen, te gast bij RTL Boulevard, is de keuken alleen al een flinke investering van twee tot drie ton. Ze benadrukt dat dit een risicovolle onderneming is die mogelijk een lening vereist. Jandino Asporaat reageert vervolgens op de kritiek via zijn Instagram-account. Hij deelt zijn waarneming van lachende klanten in het restaurant en benadrukt dat FC Kip meer is dan alleen lekker eten; het overstijgt een simpele droom.

Jandino Asporaat (Judeska) spreekt zich uit

In een video reageert Jandino, in zijn alter ego Judeska, op de haatberichten die hij ontvangt. Hij verdedigt de prijzen met een humoristische noot en benadrukt het succes van FC Kip, dat volgens hem verder reikt dan enkel financieel gewin. Jandino sluit af met een boodschap van vastberadenheid om een imperium te bouwen voor toekomstige generaties, ongeacht achtergrond of tegenslagen. ’47 euro voor een menu? Je moeder kost niet eens 47 euro!’

Met deze reactie lijkt Jandino vastbesloten om zich niet te laten ontmoedigen door de kritiek en zich te blijven inzetten voor het succes van FC Kip.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fckiprestaurants (@fckiprestaurants)

3 gedachten over “Jandino Asporaat reageert op haters FC Kip-restaurant: ‘Je moeder kost niet eens 47 euro!’

  1. Waarom moet het zo duur zijn vooral on deze rijd niet dat dat mij wat uitmaakt want ik maak me kip wel lekker zelf het is jammer want had er best wel een x naar toe gewild maar me portemonnee laat het niet toe jammer hoor het idee is wel heel leuk bedacht maar de prijs niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *