Judith Osborn (57) staat met gewaagde naaktfoto’s in Playboy: ‘Ziet er keurig uit!’

Judith Osborn

Na Patricia Paay (74) en Jane Seymour (72) voegt Judith Osborn (57) zich toe aan het selecte gezelschap van oudste Playboy-modellen. De kunstenares pronkt met haar naaktheid op de cover van de speciale kersteditie van het tijdschrift. Opvallend is dat Judith een jaar lang persoonlijke naaktfoto’s met haar telefoon heeft gemaakt, die maar liefst 14 pagina’s in het populaire mannenblad vullen.

Een nieuwe start voor Judith Osborn

Voor Judith Osborn is haar verschijning in de Playboy als een “nieuwe start voor iemand van 57”. Ze heeft zichzelf een jaar lang zelf vastgelegd met haar telefoon, en deze foto’s vormen nu een opvallend onderdeel van de kersteditie van het magazine. Deze selfies betekenen veel voor haar. Het is bijzonder dat ze met eigen foto’s in een tijdschrift als de Playboy verschijnt. Ze is er zelf heel trots op en noemt het een mazzel dat ze geen grote eter is.

Johan Derksen lovend over foto’s in Playboy

Naast haar fotoshoot in de Playboy was Judith te gast bij Vandaag Inside, waar ze voor het eerst aan de bar van de populaire talkshow zat. Haar aanwezigheid, vooral op eigen verzoek, zorgde voor een unicum volgens de heren aan tafel. Tijdens het gesprek met presentator Wilfred Genee deelde Judith details over haar ontklede fotoshoot en bladerde ze samen met hem door het tijdschrift vol aanstootgevende foto’s. Zonder schaamte deelde de kunstenares expliciete details over haar naakte ervaring. Ook Johan Derksen was onder de indruk van wat ze liet zien. Hij deelde flinke complimenten uit aan het 57-jarige model. “Het ziet er keurig uit!”

Eén gedachte over “Judith Osborn (57) staat met gewaagde naaktfoto’s in Playboy: ‘Ziet er keurig uit!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *