Jutta Leerdam bedrogen? Jake Paul zoenend gespot met andere vrouw

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam heeft het niet makkelijk met alle aandacht sinds ze met influencer Jake Paul gaat. Haar vriend, een Amerikaanse internetpersoonlijkheid, wordt momenteel bekritiseerd vanwege een oud filmpje waarin hij zijn lippen op een andere vrouw plant. Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam, nu in relatie met Paul, wordt overspoeld met berichten van verontruste fans. Op een fanaccount van Jake Paul zijn beelden van hem opgedoken, die erop lijken te wijzen dat haar vriend vreemdgaat.

Jutta Leerdam lijkt bedrogen te worden

Hoewel de beelden in eerste instantie voor ophef zorgden, blijkt dat het filmpje meer dan een jaar oud is en Jake Paul te zien is met zijn toenmalige vriendin, Julia Rose. De beelden tonen Paul tijdens een wedstrijd, waar hij steun zoekt bij Rose en niet bij Jutta Leerdam. Desondanks beschuldigen sommige mensen Jake Paul van vreemdgaan. Voor Jutta Leerdam was het wellicht even schrikken om haar voormalige partner in zo’n situatie te zien, maar ze kan gerust gesteld worden dat het om oud materiaal gaat.

Geen ’trouble in paradise’

Terwijl fans aan alle kanten hun ongenoegen uiten, zijn er dus eigenlijk geen zorgen voor het stel. De relatie tussen blijft echter vast de tongen losmaken, want het is een stel waar veel om te doen is. Door de extravagante persoonlijkheid van Jake zal er vast snel wel weer iets gebeuren, waar mensen wat van vinden. Zo kan hij helemaal uit zijn bol gaan als hij de schaatsster aanmoedigt bij een wedstrijd. Elke keer lijkt hij wel weer iets anders in petto te hebben, waardoor hij de aandacht naar zich toe trekt. We zijn benieuwd wat er over een paar dagen opduikt. Er is niet zoiets als slechte aandacht, toch?

 

Via: Instagram/Jake Paul Boxing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *