Jutta Leerdam schokt fans en is bijna helemaal in haar nakie te zien op social media

Jutta leerdam

Jutta Leerdam heeft recent pikante beelden gedeeld op haar Instagram-account. In een video is te zien hoe ze ‘naakt’ in de zee zwemt, terwijl ze een nietsverhullende bikini draagt. Onder de video plaatste ze de eenvoudige opmerking “Free”. Haar vriend, Jake Paul, reageerde trots en noemde haar zijn “magische zeemeermin”. Ook haar volgers lieten zich niet onbetuigd en strooiden met complimenten over haar afgetrainde lichaam.

De beelden zijn afkomstig van de huidige vakantie van Jutta en Jake, die momenteel genieten van het tropische Costa Rica. Gedurende de vakantie hebben ze al verschillende intieme foto’s gedeeld, waar hun volgers enthousiast op reageerden. Ze worden beschouwd als een “power couple” en bewonderd om hun schoonheid als koppel.

Het einde van het schaatsseizoen betekende voor Jutta Leerdam een nieuwe fase, vooral na haar breuk met schaatser Koen Verweij in 2022. In een recent interview benadrukte ze hoe gelukkig ze nu is, in vergelijking met de moeilijke periode vorige zomer. Haar relatie met Jake Paul heeft haar nog meer in de schijnwerpers gezet, iets wat ze niet actief heeft nagestreefd maar wat is ontstaan door hun enorme aanhang op sociale media. Ze erkent dat een volledig privéleven niet mogelijk is gezien hun publieke bekendheid en online aanwezigheid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *