Kandidaat Winter Vol Liefde herkent dame ergens van: ‘Ik maak 18+ content’

Winter Vol Liefde

Het populaire B&B Vol Liefde heeft plaatsgemaakt voor een winterse variant met de toepasselijke naam: Winter Vol Liefde. De aftrap van Winter Vol Liefde vond maandagavond plaats, en de verwachtingen waren hooggespannen. De kandidaten werden niet alleen voorgesteld, ook zagen de kijkers welke ‘dates’ zich hebben aangemeld en kwamen de eerste gasten al op bezoek. Zo ook bij Saul, een verhuurmakelaar die woont en werkt in Zwitserland, en nu op zoek is naar een Nederlandse liefde.

Op zoek naar een Winter Vol Liefde

Het doel van Winter Vol Liefde is om Nederlanders in het buitenland te ondersteunen bij het vinden van hun liefde. In deze spin-off ligt de focus specifiek op Nederlanders die zich bevinden in winterse gebieden, zoals besneeuwde bergtoppen en gezellige skiresorts. Voor het eerste seizoen heeft RTL een diverse groep Nederlanders aan boord gehaald. Deze kandidaten hebben geen bed and breakfast, maar vervullen uiteenlopende functies in winterse oorden, variërend van skileraar en husky-slee-gids tot restaurantmanager. Het programma volgt vijf kandidaten in hun zoektocht naar liefde te midden van de winterse pracht.

Saul ontmoet een ‘oude bekende’

Een van de opvallende deelnemers aan het programma is Saul, die overladen is met inzendingen van vrouwen die een toekomst met hem zien. Samen met zijn broer bekijkt Saul alle inzendingvideo’s, en daarbij doet hij een verrassende ontdekking. Tijdens het bekijken van een video herkent Sauls broer een bekend gezicht. “Hé, ik herken haar ergens van,” merkt hij op. Wanneer de dame zich voorstelt, onthult ze dat ze haar geld verdient met het maken van expliciete content voor volwassenen. Daar viel hij toch even door de mand…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *