Katja Schuurman, Holly-Mae Brood en Geraldine Kemper volledig uit de kleren op Instagram

Katja Schuurman

In het recent uitgebrachte koffietafelboek “Dear Future Me” heeft fotograaf Jasper Suyk indrukwekkende beelden vastgelegd van 28 vrouwen, waaronder beroemdheden als Katja Schuurman, Holly-Mae Brood, Kim Feenstra, Lauren Verster, en Geraldine Kemper. Met dit project wil Suyk niet alleen een artistieke ode brengen aan vrouwelijkheid, maar ook de kwetsbaarheid van het menselijk lichaam verkennen. Het boek, dat vanaf donderdag 14 december verkrijgbaar is, heeft niet alleen als doel kunst te creëren, maar ook om geld in te zamelen voor drie goede doelen: Pink Ribbon, ActionAid, en Return to Sender.

Katja Schuurman, Holly-Mae Brood en Geraldine Kemper

De fotosessies in “Dear Future Me” gaan verder dan enkel artistieke beelden. Naast de indrukwekkende foto’s hebben de gefotografeerde vrouwen ook persoonlijke brieven bijgedragen, gericht aan hun toekomstige zelf. Hiermee delen ze niet alleen hun lichamelijke, maar ook mentale reis, en dragen ze bij aan de maatschappelijke relevantie van het boek. Geraldine Kemper en Kim Feenstra, eerder al samen te zien in Linda Magazine, zijn opnieuw vertegenwoordigd in deze bijzondere verzameling.

Naakt voor het goede goel

De opbrengsten van “Dear Future Me” komen ten goede aan drie verschillende goede doelen: ActionAid, Pink Ribbon, en Return to Sender. Met de naaktfotografie en persoonlijke brieven biedt het boek niet alleen een esthetische ervaring, maar draagt het ook bij aan de ondersteuning van belangrijke maatschappelijke initiatieven. In een tijd waarin artistieke expressie en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand gaan, markeert “Dear Future Me” een unieke bijdrage aan beide fronten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Loiza Lamers (@loizalamers)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jasper Suyk (@jaspersuyk)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Mocht je nou interesse hebben in dat boek, je kan ‘m hier bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *