Kijkcijfers schieten omhoog nadat knoopje losschiet uit de blouse van Hélène Hendriks

blouse van Hélène Hendriks

Tijdens de recente uitzending van De Oranjezondag zorgde presentatrice Hélène Hendriks voor een opmerkelijk moment toen ze worstelde met de knoopjes van haar blouse. Rutger Castricum, niet vies van een beetje onconventioneel gedrag op televisie, greep deze gelegenheid aan en schoot te hulp.

Terwijl Hendriks haar knoopjes vasthield, bood Castricum aan om haar blouse vast te houden, zodat zij haar tekst kon doen. Dit gebaar werd door Hendriks met een instemmend “Ja… goed” ontvangen.

De populariteit van Hendriks in de Nederlandse televisiewereld is echter niet zo stabiel als haar blouse na de hulp van Castricum. Hoewel ze eerder indrukwekkende kijkcijfers kon noteren, blijken deze voornamelijk afkomstig te zijn van een oudere kijkersgroep, zoals kijkcijferspecialist Tina Nijkamp onthult. De recente kijkcijfers laten een aanzienlijke daling zien, vooral onder jongere kijkers.

Critici wijzen op een gebrek aan variatie in haar programma, waarbij dezelfde gasten herhaaldelijk verschijnen, zoals Rutger Castricum en Noa Vahle. Het lijkt tijd voor verandering in de cast om de gesprekken fris te houden, maar Hendriks lijkt een andere aanpak te hebben gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *