Kijkers Massa is Kassa gaan over hun nek van al het overtollige haar op lichaam Peter Gillis

Peter Gillis

Tijdens de meest recente uitzending van ‘Massa is Kassa’ is vastgoedmagnaat Peter Gillis samen met zijn vriendin Wendy van Hout in een jacuzzi gespot. Echter, in plaats van positieve reacties te ontvangen, heeft het liefkozend noemen van Wendy als ‘schatje’ door Gillis voor irritatie gezorgd bij de kijkers.

Overvloed aan lichaamshaar bij Peter Gillis

Naast het jacuzzi-incident, heeft Gillis de aandacht van het publiek getrokken vanwege zijn opmerkelijke hoeveelheid lichaamshaar. Sociale media-platforms, met name Twitter, barsten los met reacties. Een gebruiker tweette: ‘Deze aflevering van #massaiskassa was echt 1 en al smerigheid,’ terwijl een andere opmerkte: ‘Kan iemand een schaapsscheerder langs Peter sturen? Dat putje raakt nog verstopt van die vacht.’ De kritiek bereikte zijn hoogtepunt met een weerzinwekkende opmerking: ‘Gadver, zoveel geld hebben en dan zoveel haar op je lijf. Ga laseren of harsen joh!’

Intiem moment in de jacuzzi

De combinatie van Peter Gillis en Wendy van Hout’s intieme moment in de jacuzzi, samen met de golf van kritiek over Gillis’s lichaamshaar, heeft de publieke opinie verdeeld. Terwijl sommigen de situatie als vermakelijk beschouwen en genieten van de controverse rondom het koppel, uiten anderen hun afkeuring op sociale media, wat resulteert in een stroom van negatieve reacties op het gedrag van Gillis. De vraag blijft of dit controversiële tv-moment de populariteit van ‘Massa is Kassa’ zal beïnvloeden of dat het slechts een kortstondige ophef zal zijn in de wereld van reality-tv.

Eén gedachte over “Kijkers Massa is Kassa gaan over hun nek van al het overtollige haar op lichaam Peter Gillis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *