Kijkers ‘Massa is Kassa’ irriteren zich aan vriendin Peter Gillis ‘Toon eens wat respect!’

Peter Gillis Wendy van Hout foto

Het elfde seizoen van het populaire realityprogramma ‘Massa is Kassa’ opent de deur naar de wereld van Peter Gillis en zijn kersverse vriendin, Wendy van Hout. Echter, lijkt Wendy geen vliegende start te maken in de harten van de kijkers. In feite zijn velen ervan overtuigd dat ze nog erger is dan de altijd chagrijnige Nicolleke. Er zouden zelfs 18+ filmpjes van haar rondgaan op het internet. Het publiek heeft weinig genade: “Wat een ongelofelijk mens!”

Ophef over opvallende acties

In de eerste aflevering van dit seizoen trekt Wendy de aandacht met een opmerkelijke actie. Ze test ongevraagd een haarborstel in een winkeltje en probeert deze vervolgens bij de kassa af te dingen omdat er volgens haar “haren in zitten.” Wat blijkt? Het zijn haar eigen zwartgeverfde lokken. Deze goedkope actie wekt walging bij de kijkers, die niet begrijpen waarom Wendy, wetende dat Gillis financieel goed in de slappe was zit, zulke stunts uithaalt.

Asociaal gedrag tegen oudere man

Wendy raakt opnieuw in opspraak, ditmaal vanwege haar asociale gedrag jegens een oudere man. In een komende aflevering zien we Gillis een wassen beeld van zichzelf laten boetseren. Terwijl een kunstenaar zorgvuldig te werk gaat, staat Wendy aan de zijlijn en voorziet hem voortdurend van commentaar. Ze beweert dat de kunstenaar de kin van Gillis te veel heeft uitvergroot en adviseert hem deze bij te werken. Opmerkelijk, gezien Peter nog steeds een opvallende onderkin lijkt te hebben.

Online kritiek op Wendy van Hout

Peter Gillis deelt een fragment op zijn Instagram in de hoop dat mensen kunnen lachen om het tafereel. Echter, in plaats van een lach krijgt hij vooral hatelijke reacties gericht op Wendy. Reacties variëren van “Ongelofelijk wat een mens,” tot het gebrek aan respect dat wordt getoond aan de oudere man. Hoewel sommigen geen fan zijn van Nicolleke, wordt Wendy als nog erger bestempeld. Een pijnlijke situatie voor het koppel.

Het belooft een roerig seizoen te worden voor Peter Gillis en zijn nieuwe liefde, Wendy van Hout, waarbij de kijkers op het puntje van hun stoel zitten om te zien welke verrassingen de komende afleveringen zullen brengen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Eén gedachte over “Kijkers ‘Massa is Kassa’ irriteren zich aan vriendin Peter Gillis ‘Toon eens wat respect!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *