Kijkers Vandaag Inside gaan over hun nek als ze zien wat er tussen de blokjes kaas ligt: ‘Gadverdamme!’

Bij het aanschuiven aan de tafel van Vandaag Inside moet men eerst even twee keer nadenken voordat er een hap genomen wordt. De heren van het programma kwamen namelijk tot een onaangename ontdekking tijdens een recente uitzending. René van der Gijp zorgde voor opschudding toen hij onthulde dat er schimmel op de kaas lag die al een tijdje op tafel stond. Het resulteerde in geschrokken reacties, met gegil van Albert Verlinde als René een grap uithaalde met de groen uitgeslagen kaasblokjes.

Hoewel het programma Vandaag Inside bekend staat om zijn levendige discussies onder het genot van hapjes en drankjes, viel het de kijkers op dat de makers niet goed hadden opgelet bij het selecteren van de tafelversiering. Dit bleek uit de aanwezigheid van beschimmelde kaas, waar Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zich nu bewust van zijn. Wilfred merkte op dat kijkers hen hierop hadden gewezen, terwijl René toevoegde dat de kaasblokjes duidelijk niet meer dezelfde kleur hadden als enkele maanden geleden.

De reacties van de kijkers op deze onsmakelijke vertoning waren niet mals. Op sociale media zoals Twitter uitten velen hun walging over het aanzicht van de beschimmelde kaas. Dit incident benadrukt een punt van aandacht voor de makers van het programma, die ondanks de populariteit ervan, soms nalaten om voldoende aandacht te besteden aan details zoals de verse staat van de hapjes op tafel. Hopelijk zullen deze heren in de toekomst wat meer oplettendheid tonen voordat ze hun volgende hapje uitkiezen tijdens hun levendige gesprekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *