Leontine Borsato komt maar niet af van haar achternaam: ‘Mag niet veranderd worden’

Leontine Borsato

Leontine Ruiters, eigenlijk vooral bekend als Leontine Borsato, blijft op Instagram vasthouden aan haar voormalige achternaam, ondanks de officiële scheiding van Marco Borsato in 2020. Het lijkt op het oog alsof ze weigert haar achternaam te veranderen en dit roept vragen op bij haar volgers. Veel mensen vragen zich af waarom ze nog steeds geassocieerd wil worden met haar ex.

Leontine Borsato wordt tegengehouden in naamswijziging

Oplettende volgers hebben opgemerkt dat Leontine zichzelf nog steeds ‘Borsato’ noemt op Instagram, hoewel ze nu officieel ‘Ruiters’ heet. Verwarring en nieuwsgierigheid heerst bij volgers, die zich afvragen waarom ze de naam niet gewoon verandert. “Waarom heet die vrouw nog steeds Borsato? Ze is van hem af! Heel raar” zegt iemand. Een bron onthult echter dat het niet zo eenvoudig is als het lijkt. Instagram zou technische obstakels opwerpen bij het wijzigen van de achternaam, en Leontine heeft dit naar verluidt al meerdere malen zonder succes geprobeerd. Dit meldt Juicechannel, die alle ins en outs van bekend Nederland kennen en delen op Instagram.

Scheiding van Marco Borsato

Na een huwelijk van 22 jaar besloten Leontine en Marco Borsato in 2020 uit elkaar te gaan. Destijds deelde Leontine haar worsteling tijdens de scheiding van de bekende zanger. Ze beschreef het als een donkere periode waarin ze de zon zowel letterlijk als figuurlijk niet zag schijnen. De emotionele uitdagingen deelde ze in een interview met Nouveau, waarin ze openhartig sprak over haar moeilijkheden en vermoeidheid.

Recentelijk werd de ex-vrouw van Marco 56 jaar en hij besloot haar via Instagram te feliciteren. Opvallend genoeg bleef Leontine stil over deze verjaardagswens, hoewel deze gedurende de dag prominent op haar profiel stond. Terwijl Marco haar exact om middernacht feliciteerde, onthulden oplettende volgers dat Leontine het bericht niet deelde, in tegenstelling tot wat ze bij andere felicitaties deed.

Via: Instagram/Juicechannel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *