Linda de Mol verzint straf voor Jeroen Rietbergen: ‘Moet in het tuinhuisje slapen’

Linda de Mol

Na bijna twee jaar lijkt het erop dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer een stel zijn, na een tumultueuze periode waarin schokkende onthullingen over Jeroens gedrag aan het licht kwamen. Destijds deelde Linda haar gevoelens over de situatie in haar eigen blad. Recentelijk zijn ze echter samen gespot bij een horecagroothandel in Hilversum, wat de geruchtenstroom over hun hereniging voedde.

Vieze Jeroentje slaapt in tuinhuisje Linda de Mol

Ondanks de liefdeshereniging heeft Linda nog niet de stap gezet om samen onder één dak te wonen. Volgens een goed ingevoerde bron verblijft Jeroen in het tuinhuis op het terrein van Linda’s villa. Hoewel dit tuinhuis oorspronkelijk diende als Jeroens studio, heeft het nu een transformatie ondergaan en is het uitgerust met een bed, bank en televisie. Linda ziet een toekomst met Jeroen, maar het verleden laat haar nog niet volledig los.

Begrip voor de situatie

Het idee om Jeroen in het tuinhuis te laten verblijven komt van Linda zelf. Ze erkent de complexiteit van hun relatie en begrijpt dat het herstel van vertrouwen tijd vergt. Jeroen heeft volgens de bron begrip voor de situatie en beseft dat de relatie nog niet hetzelfde kan zijn als voorheen.

De keuze om Jeroen in het tuinhuis te laten slapen lijkt een symbolische stap in hun relatie. Linda wil weliswaar een toekomst met hem, maar ze neemt de tijd om het verleden te verwerken en opnieuw een basis van vertrouwen op te bouwen. Voor nu lijkt het tuinhuis de plek te zijn waar hun relatie langzaam maar zeker evolueert, terwijl Linda de tijd neemt om te bepalen hoe ze hun gezamenlijke toekomst voor zich ziet.

Eén gedachte over “Linda de Mol verzint straf voor Jeroen Rietbergen: ‘Moet in het tuinhuisje slapen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *