Louisa Janssen baalt van keuze Joost Klein en laat haar eigen Songfestivalinzending horen: ‘Wow!’

Louisa Janssen

Realityster Louisa Janssen (38) heeft haar songfestivalliedje op Instagram gedeeld, ondanks dat ze niet is gekozen om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Joost Klein zal Nederland vertegenwoordigen in Malmö, Zweden van 7 tot en met 11 mei. Louisa laat haar teleurstelling blijken, maar deelt toch een fragment van haar inzending.

Louisa Janssen, bekend van reality-tv, heeft haar teleurstelling geuit omdat ze niet is geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Ondanks dit tegenvallende nieuws, deelde ze haar songfestivalliedje voor het eerst op Instagram. In een bericht bij haar liedje schrijft ze: “Helaas ben ik niet gekozen met mijn songfestivalliedje. Ik had het zo graag gewild, maar helaas. Ik zeg volgend jaar dan maar weer proberen, maar wil jullie toch even een klein stukje laten horen van mijn songfestivallied!”

Positieve reacties op Louisa Janssen’s inzending

Hoewel Louisa niet werd uitgekozen, ontvangt haar nummer positieve reacties van haar volgers. Onder anderen Samantha Steenwijk noemt het een ’tof liedje’, terwijl een andere fan verbaasd is dat Joost Klein de voorkeur kreeg. “Hoe is het mogelijk dat jij niet bent gekozen? Prachtig nummer en stem, wow!”

Joost Klein vertegenwoordigt Nederland op Songfestival

De AVROTROS maakte op maandag bekend dat zanger Joost Klein Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Het evenement vindt plaats in Malmö, Zweden, van 7 tot en met 11 mei. Het nummer waarmee Joost Klein Nederland zal vertegenwoordigen, wordt in maart onthuld. Louisa Janssen, die in augustus aangaf graag deel te nemen, blijft ondanks de teleurstelling vastbesloten en overweegt volgend jaar opnieuw een poging te wagen. Ze heeft tot op heden geen grote muzikale successen behaald. In 2003 nam ze deel aan Idols, waar ze de auditieronde niet overleefde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ro-Lo Janssen (@louisa.janssen)

Eén gedachte over “Louisa Janssen baalt van keuze Joost Klein en laat haar eigen Songfestivalinzending horen: ‘Wow!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *