Luisteraars Qmusic in shock door bizarre ‘grap’ van Marieke Elsinga over dood Def Rhymz

Marieke Elsinga Def Rhymz

Rapper Def Rhymz overleed afgelopen weekend op 53-jarige leeftijd als gevolg van hartfalen. Def Rhymz, ook wel bekend onder zijn eigen naam Dennis Bouman leefde al ruim vier jaar met een steunhart in afwachting van een mogelijke transplantatie. „Door complicaties mocht het helaas niet zo ver komen”, zegt de familie maandag in een verklaring.

In 2001 scoorde hij een nummer 1-hit met het nummer Schudden. Ook zijn singles Doekoe en De bom deden het goed in de Nederlandse hitlijst. In het nummer Schudden komt de bekende tekst ‘Zak, zak, zak, zak, zak, zak, zak, zak maar lekker door, door, door’ voor en dat was voor Qmusic DJ Marieke Elsinga blijkbaar de inspiratiebron voor een misselijkmakende ‘grap’

Live op de radio vroeg zij zich namelijk af of dit nummer gespeeld zou worden tijdens de begrafenis (en dus het laten zakken van de kist) van Def Rhymz. Het voorval leek in eerste instantie niet opgepakt te worden door diverse media totdat Yvonne Coldeweijer vandaag getipt werd door meerdere luisteraars.

Via: Life of Yvonne

Eén gedachte over “Luisteraars Qmusic in shock door bizarre ‘grap’ van Marieke Elsinga over dood Def Rhymz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *