Maak kennis met de razendknappe 18-jarige dochter van Wendy van Hout

Wendy van Hout dochter

Leeftijd is slechts een getal voor de 61-jarige Peter Gillis, die na zijn vorige relatie zijn hart heeft verloren aan de 39-jarige Wendy van Hout. In vergelijking met zijn ex Nicol Kremers, die 33 is, lijkt deze nieuwe liefde een harmonieuzere match te zijn. ‘Massa is Kassa’-kijkers kunnen nu genieten van de liefdevolle interacties tussen Peter en Wendy, waar het gekibbel met Nicol verleden tijd is.

Zo kwam Nicol Kremers laatst nog in het nieuws omdat ze een nogal gewaagde outfit aan had ter ere van Pakjesavond.

De dochter van Wendy van Hout

De relatie tussen Peter en Wendy heeft niet alleen geleid tot een nieuw liefdesgeluk, maar ook tot een uitgebreid gezin. Wendy brengt vijf kinderen mee in de relatie, waarvan de oudste twee al jongvolwassen zijn en de jongste drie zich nog in de bloei van hun jeugd bevinden. Terwijl Peter’s kinderen regelmatig opduiken in de realityshow, blijft Wendy’s kroost voornamelijk buiten beeld, met uitzondering van hun verschijningen op sociale media. Op Instagram trekt vooral de 18-jarige dochter van Wendy de aandacht.

Kinderen af en toe in beeld

Hoewel er wel eens is gespeculeerd over een mogelijke uitbreiding van het gezamenlijke gezin, lijkt Peter momenteel zijn handen vol te hebben aan het idee van pensioen. De oudste kinderen van Wendy verschijnen af en toe op de Instagram-pagina’s van het stel, en de 18-jarige dochter van Wendy trekt daarbij de nodige sociale media-aandacht. Ondanks Peter’s succes in het aantrekken van liefdesgeluk, lijkt de focus nu te liggen op rustiger vaarwater en welverdiende pensioenplannen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wendy van Hout (@wendy.van.hout)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *