Marc van der Linden ontkent maagverkleining te hebben gehad: ‘Hij liegt!’

Marc van der Linden

De geloofwaardigheid van royaltykenner Marc van der Linden staat weer eens ter discussie nadat er twijfels zijn gerezen over zijn bewering dat hij nooit een maagverkleining heeft ondergaan. Roddelpraat bracht recentelijk naar buiten dat Van der Linden voor de tweede keer naar het ziekenhuis ging voor zo’n ingreep. De verwarring wordt vergroot door het feit dat Rick Evers beweert dat Marc hem persoonlijk heeft verteld over zijn eerdere maagverkleining.

Marc van der Linden: “Geen tweede maagverkleining”

Volgens Roddelpraat heeft Marc van der Linden zijn wens voor een tweede maagverkleining geuit bij een bezoek aan het ziekenhuis. Dennis Schouten deelde in een recente uitzending: “Marc van der Linden zei tegen de arts: ‘Het heeft niet gewerkt. Ik wil een tweede maagverkleining.'” Echter, volgens de roddelshow heeft het ziekenhuis geweigerd de ingreep uit te voeren vanwege het niet nakomen van eerdere afspraken.

Bewijs door WhatsApp-gesprekken

Marc reageerde verontwaardigd op de beschuldigingen via Facebook en ontkent met klem: “Wat een onzin weer. Geen tweede want nooit een eerste gehad.” Rick Evers, echter, beweert het tegenovergestelde en beschuldigt Marc van liegen. Hij herinnert zich zelfs het tijdstip van de operatie: “Op 30/10/2015 als ik het goed zie in onze Whatsappgeschiedenis,” voegt Evers eraan toe. De controverse blijft toenemen met tegenstrijdige verklaringen van Marc van der Linden en Rick Evers. De beschuldigingen van liegen en het gepresenteerde ‘bewijs’ zorgen voor verwarring rondom de waarheid over de vermeende maagverkleining van de royaltykenner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *