Maxime Meiland verschijnt plots in zwarte string op het internet

maxime meiland

Maxime Meiland, bekend van de realityshow, laat zich tegenwoordig verleiden tot opmerkelijke sponsordeals op Instagram. Eerder kwam ze in opspraak vanwege het aanprijzen van een dubieuze afslankthee die claimde 9 centimeter van je taille te ‘verwijderen’. Nu verrast ze haar volgers door te verschijnen in een outfit  dat haar lichaamsvet platdrukt, waarvan ze beweert dat ze het altijd draagt.

Ophef over schaamteloze promotie van Skimiies

Maxime blijkt nu het merk Skimiies te promoten, dat onderkleding verkoopt om je lichaam te accentueren en overtollig vet te verbergen. Opvallend genoeg heeft de Amerikaanse realityster Kim Kardashian een vergelijkbaar merk genaamd Skims, dat exact dezelfde strakke pakken aanbiedt. Hiermee lijkt Meiland reclame te maken voor een schaamteloze kopie. Op de website van het namaakmerk staat de belofte: “Verlies moeiteloos direct 2 maten, versmal je taille en geniet van het silhouet dat je altijd al hebt gewild.”

Maxime Meiland draagt doorschijnend broekje

In haar Instagram Stories deelt Maxime beelden waarin ze verschillende artikelen van Skimiies draagt. Op een bepaald moment trekt ze een opvallend doorschijnend broekje aan en draait ze doelbewust een rondje, waarbij ze haar blote achterwerk aan de gehele virtuele wereld toont. Deze gedurfde poses zorgen voor de nodige ophef en discussie onder haar volgers.

Met deze opvallende sponsordeals lijkt Maxime Meiland haar imago niet te versterken. De twijfelachtige producten en de opvallende gelijkenis met het merk van Kim Kardashian brengen haar in het middelpunt van kritiek en discussie op sociale media.

Via: Maxime Meiland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *